Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    11. Studeni 2015. 22:48

Ina postoji 5% pogresaka prilikom mjerenja nuhalnog nabora

Tynchy
    12. Studeni 2015. 08:19

Draga Ina, žao mi je što se toliko brineš, ali nije to jedini i ultimativni test na temelju kojeg se tako nešto može zaključiti i postaviti dijagnoza. Nadam se da imaš dobre liječnike, i svakako nam javi kako je bilo..
    Mislim na tebe...

mene isto to čeka za tjedan i pol....

Tynchy
    12. Studeni 2015. 08:20

Gledam ovaj popis najboljih ginekologa, jel vidite svoje liječnike na njemu?
    http://www.index.hr/mame/clanak/saznali-smo-tko-su-najbolji-pedijatri-i-ginekolozi-hrvatske-2015-/855138.aspx

Dunyasha
    12. Studeni 2015. 08:30

Tynchy

Gledam ovaj popis najboljih ginekologa, jel vidite svoje liječnike na njemu?
    http://www.index.hr/mame/clanak/saznali-smo-tko-su-najbolji-pedijatri-i-ginekolozi-hrvatske-2015-/855138.aspx

Jutro cure!
    Ina, kakav je uzv osim nuhalnog? Vidi li se nosna kost? Ja ti predlazem da napravis jos testova pa ces biti sigurnija. Mogu misliti u kakvom si stresu, ja idem za 3 tjedna (tad cu biti u 14 tt), a sad se vec preokupiram time... I to jako.
    Molim se da danjasnji uzv bude ipak bolji!
    Ty, moja dr je ja popisu, sto me uopce ne cudi jer je zena jedno apsolutno predivno bice! 

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 08:31

Jutro trudnice
    boli me želudac

O Ina..... javi se danas obvezno, mislim na tebe, drži se

Nessah bravooooooo za malo srčeko, mogu mislit koliko ste sretni svi skupa

Ivf sretno danas na pregledu, ne brini ako i ne vidiš srce, ja ga sa 5+4 nisam vidila   a naše dr. neću komentirat

Ty moj je na popisu, kao i ovaj privatnik kod kojeg sam bila, a tvoj?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 08:34

Ja sam slijedeći tjedan na pregledu, tada sam 11+4 po zadnjoj m i neznam hoće mi tada raditi nahualni, jel to baš svima rade ili kako?

Dunyasha
    12. Studeni 2015. 08:58

Sanjarka88

Ja sam slijedeći tjedan na pregledu, tada sam 11+4 po zadnjoj m i neznam hoće mi tada raditi nahualni, jel to baš svima rade ili kako?

Nuhalni se radi od 12-14 tt. E sad, jel od punog 12, to ne znam.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    12. Studeni 2015. 08:54

Oba moja ginekologa su na popisu, iako ne znam kako je ovaj socijalni tamo dospio..

ali činjenica je da je on našao hematom, a u Petrovoj ga nisu vidjeli..  možda se kasnije stvorio :)

MM hoće da ja idem na harmony, a meni ionak taj rezultat ne bi ništa značio.. radije bih taj novac potrošila na sobu za bebu ... naravno, prvo mi treba stan za to :)

babygirl, tražim stan u Zagrebu, voljela bih da imam sobu za bebu, al nije nužno, može beba biti u mojoj sobi za početak, već vidim kako ću naljepiti one zidne naljepnice oko bebinog krevetića, baš se veselim...

Dunyasha
    12. Studeni 2015. 09:00

Tynchy

Oba moja ginekologa su na popisu, iako ne znam kako je ovaj socijalni tamo dospio..

ali činjenica je da je on našao hematom, a u Petrovoj ga nisu vidjeli..  možda se kasnije stvorio :)

MM hoće da ja idem na harmony, a meni ionak taj rezultat ne bi ništa značio.. radije bih taj novac potrošila na sobu za bebu … naravno, prvo mi treba stan za to :)

babygirl, tražim stan u Zagrebu, voljela bih da imam sobu za bebu, al nije nužno, može beba biti u mojoj sobi za početak, već vidim kako ću naljepiti one zidne naljepnice oko bebinog krevetića, baš se veselim…

Zasto bi da ides na harmony? Pa ako ova prva mjerenja budu dobra... Zasto trositi tolike novce? A onda opet, nista za bebu nije skupo!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI