Draga Ina, žao mi je što se toliko brineš, ali nije to jedini i ultimativni test na temelju kojeg se tako nešto može zaključiti i postaviti dijagnoza. Nadam se da imaš dobre liječnike, i svakako nam javi kako je bilo..
Mislim na tebe...
mene isto to čeka za tjedan i pol....
Gledam ovaj popis najboljih ginekologa, jel vidite svoje liječnike na njemu?
http://www.index.hr/mame/clanak/saznali-smo-tko-su-najbolji-pedijatri-i-ginekolozi-hrvatske-2015-/855138.aspx
Jutro trudnice
boli me želudac
O Ina..... javi se danas obvezno, mislim na tebe, drži se
Nessah bravooooooo za malo srčeko, mogu mislit koliko ste sretni svi skupa
Ivf sretno danas na pregledu, ne brini ako i ne vidiš srce, ja ga sa 5+4 nisam vidila a naše dr. neću komentirat
Ty moj je na popisu, kao i ovaj privatnik kod kojeg sam bila, a tvoj?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam slijedeći tjedan na pregledu, tada sam 11+4 po zadnjoj m i neznam hoće mi tada raditi nahualni, jel to baš svima rade ili kako?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Oba moja ginekologa su na popisu, iako ne znam kako je ovaj socijalni tamo dospio..
ali činjenica je da je on našao hematom, a u Petrovoj ga nisu vidjeli.. možda se kasnije stvorio :)
MM hoće da ja idem na harmony, a meni ionak taj rezultat ne bi ništa značio.. radije bih taj novac potrošila na sobu za bebu ... naravno, prvo mi treba stan za to :)
babygirl, tražim stan u Zagrebu, voljela bih da imam sobu za bebu, al nije nužno, može beba biti u mojoj sobi za početak, već vidim kako ću naljepiti one zidne naljepnice oko bebinog krevetića, baš se veselim...
Sortiraj odgovore
Najstariji