crnokosa moja svekrva se biljem bavi 20god najmanj pa joj vjerujem, a takva sam da ono sta saznam rado dijelim,u svaakom slucaju bolje pitati tetu iz biljne ako zelis biti bas sigurna ili jos bolje svog doktora.. vrkutu mozes pretkraj trudnoce kao ikada dojis..
Nessah cestitaaaaaam draga ma nisam ni mislila da je drugacije :)) :*<3
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pozz cure..evo ja neprestajem plakati od pregleda,s bebicom je sve u redu,ali nuhalni nabor je 4 mm a normalno je 2-3 mm,tako da me sutra cek kombinirani probir,a iza toga vjerovatno i aminociteza...
Nesah bravo za srce..
Ina draga nemoj plakati. Prvo obavi sve sto trebas od pregleda. Nista to ne mora znaciti. Ja nisam isla uopce na one double testove. Nemoj mi se molim te sikirati, bit ce sve u redu. Sta je rekao doktor?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nessah draga bravo za malo srceko 💜
Ivf drzim fige i naravno da ces cuti srceko 😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ina da nadodam svakako bi otisla po drugo misljenje.
sutra idem u bolnicu opet na ultrazvuk posto danas nije bio moj doktor on ce me sutra pregledat skupa s doktorom sto me je danas pregledavao i vadit cu krv pa cemo sutra vidit sto i kako dalje.pokusavam se smirit radi bebe ali i neide mi bas....
ina pokušaj se ne nervirati, čisto redi bebe... i ja sam se danas nazivcirala radi nekih stvari i ljudi, al radi beba moramo bit skulirane... vjerujem da ti je teško, ako ništa odi do privatnika, ako si blizu zg, čula sam da je Ginekos odlična poliklinika... jest da imaju cijenu, al imaju jaako stručne osobe i najnovije aparate... možda se čisto radi o grešci.. vibram da bude sve ok
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Nesah suuuper,napokon da i ti čuješ to maleno ,možda beba donese mami sreću na ispitu!
Ivf nadam se da će i kod tebe sve b iti ok i da ćeš i ti čuti srculence!
Ina draga nemoj još dizati paniku da tebi ili bebi još i nešto bude,doktori se znaju zabuniti kao i svi ljudi...i ja bi kako su cure rekle potražila drugo mišljenje,možda najbolje od privatnika!
Ali vam mogu reći cure da sam se ja trudila što manje paničariti i ne misliti loše o tom prvom uzv,ali sad me strah...jel se taj nuhalni mjer na prvom uzv ili,s koliko se to tj.uopće radi??
Nessah tako mi je drago ❤
Ina nemoj se zivcirat...uvijek postoji mogucnost pogreske...nemoj samoj sebi nabijat nervozu a mozda sutra sve bude samo zabuna...
Sortiraj odgovore
Najstariji