Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    11. Studeni 2015. 11:03

Dunyasha bas su lipa, a nama je bitno da moze na neravne terene, i prvo MMovo pitanje je bilo; mozemo li s njima na planinu? vec sam spominjala.. da smo aktivni, i nismo bas gradski tipovi, tako da nam trebaju kolica za svakakve terene  Jos me ljubav utjesila, da nam ne trebaju kolica,kad ce bit u marami

bettyboop_st
    11. Studeni 2015. 11:11

jooj ima genijalnih marami..Za pocetak neka elesticna..Imas trik za lito..minimalno odjece kod bebe, i tebe..ne bojim se vrucine  ps sve citam i pratim..pa ako bude nejasnoca, budem pitala neke mame nosilice

MalaKoza
    11. Studeni 2015. 13:04

Bok cure! Evo mene opet u virtualnom svijetu nakon 2 tjedna bez interneta. 
    Trenutno smo jos kratko u Hrvatskoj na godisnjem, pa opet nazad u radnu svakodnevicu.
    Ukratko, moji svi znaju da sam trudna . Toliko o cekanju do Bozica.
    Kad smo rekli starcima, u ocima im se vidjelo da nece izdrzati do drugog dana da ne kazu prvim susjedima pa smo mi odlucili osobno reci uzoj obitelji i na kraju kad smo bili na obiteljskom okupljanju skuzili smo da svi znaju ali nisu sigurni jel smiju drugima reci....Kako smo i pretpostavljali.
    Drago mi je da nas se bas puno vec skupilo na ovoj temi .
    Pozdrav od mene i moje bobice grozda u trbuscicu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    11. Studeni 2015. 13:55

MalaKoza baš mi je drago da si se javila, uživaj još malo u Hr, pa se tipkamo redovno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Crnokosa
    11. Studeni 2015. 15:18

Nesah i Ina sretno danas!
    Pepita hvala na odg.za čaj...sjećam se ja šta si mi rekla i zadnji puta...ali nije mi jasno kako jedni pišu ovako,a drugi onako!Ne bi ni ja u svakom slučaju riskirala,samo sam na dr.temi naletila  da kažu da olakšava porođaj,pa mi malo to sve čudno...valjda svatko ima svoje mišljenje! Znam da još ne razmišlja ni jedna o porodu,ali kad dođe do toga...čini mi se da bih voljela znati dali može šta pomoći prirodnim putem!
    MalaKoza drago mi je da si se javila,nisam te dugo čula! Odakle si ti uopće...ne budeš u Hr??

baby♡girl
    11. Studeni 2015. 16:29

Dunya onda se vidimo u onoj gomili trudnica na sajmu 😉
    Atica dobrodošla 😊
    Meni su zapela za oko mima xari, jako 😆
    Ty gdje trazis stan?
    Izgleda da cu se i ja morati baciti u potragu. Iako smo taman dosta uredili u kući, našoj, ali mm ima posao u drugom gradu, i nikako nam to ne odgovara. 
    Ina i Nessah sretno danas cure 😊
    Sto se tice marama, ako i planirate nositi bebu, najbolje ona sling, jer ona preko jednog ramena je uzasna, pogotovo kad je beba teza. Klokanicu imam, ona je za bebu od 3+ mjeseci, i zadovoljna sam. Iako ne preporucam da bebu konstantno nosite u tome, naviknu se zacas, tako imam prijateljicu koja je do godinu i pol nosila svoje dijete u tome. Jako je tesko kad dijete odbije kolica, i trazi iskljucivo da se nosi. Ni doma joj vise nije htio biti bez klokanice.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    11. Studeni 2015. 17:00

Curke imam ! Stari smo 8weeks+1day. Nista se ne sjecam sta mi je vise rekao. Dobila  Duphaston i Folacin zbog prethodnog spontanog pa cisto da budemo sigurni. Sutra vadim krv i urin i u Petak očitavamo nalaze! Ja ne vjerujem da cu proc danasnji ispit i nije me briga. Moja bebica živi i to je najbitnije!
    Ina nadam se da i ti donosiš lipe vijesti! 
    Eto cure, idem slavit a veceras govorimo mojima!!! Uh uh uh!!!! Andrenalin me pere!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ivf_mommy
    11. Studeni 2015. 17:01

Drage moje evo i mene.. Jutros sam morala ic po lijekove u dnevnu bolnicu u rodilište..  I tamo kako nisam njihov pacijenat nisu se mogli odlučiti tko mi treba izadati fragmin..  Od 9 do 12 su me vozali od vrata do vrata..  I na kraju sam opet morala ići kod mog mpo doktora i kupiti te injekcije..  Baš sam se iznervirala..  I kad sam došla doma vidim da mi se pojavio neki krem iscjedak..  Umrla sam od straha..  Odma zvala doktora,  pa mi kaže da danas strogo mirujem i da ujutro u 8 dođem na pregled..  Jer da opet ne  moram voziti iz Omiša u Split..  držite mi fige da sutra čujem srculence.. 

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.