iva samo su mi rekli da ce nalaz poslat kod ginekolgice, a kak sam tek narucena 23.3 tek cu onda vidjet kaj i kak je, al ak nece bit nesto oke valjda ce zvat..
cro necu ponavljat test, rekli su da ce poslat nalaze od ova dva vadenja pa cemo vidjet kaj ce ginicka rec..
Ja danas veci dio dana prespavala, slozila veceru i sad idemo po sladoled i kod kumova malo na druzenje...
Sutra putujemo na odmor u Sv,Martin, jedva cekam malo opustanjaa..
Oh, uvijek izbjegavam govorit o kilama, ja imala 70, i trenutni sam na +9, ah znam puno al stvarno volim papat, a i visoka sam 178 pa mi se tolko strasno ni ne primjeti, al sve se bojim kaj ce bit do kraja..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Molim vas cure možete li mi pomoć,obilno krvarenje i igrači krvi dali je to spontani pobačaj ? Hvala
Brki
Ej ženske, evo me s pregleda...pa, curka je dobro, valjda je i dalje curka, nisam ni pitala. Ja sam se počela otvarati, kao pola jagodice sam otvorena, ako sam dobro zapamtila i napisao mi je strogo mirovanje što uključuje izlezavanje i odlazak na WC. Ok, doktor je rekao da smijem i kuhati jer je mm bio unutra, sestra je rekla da ni pod razno. Dakle, sutra idem na posao, pocistim stol i od ponedjeljka sam službeno doma... Poludit ću, nisam očekivala to toliko brzo i tako od danas do sutra i sad sam sva iskomirana... Cure koje ste na komplikacijama, komplikacije isplaćuje odmah hzzo i maximalni iznos je cca 4300 ili kako? U planu mi je bilo otići iz firme početkom 4.mj, godisnji plus onih 45 dana, pa me u principu čeka samo mj dana komplikacija... Usput, ako sam ja dobila doznake za komplikacije, jer ih moram otvarati? Alternativa mi je da radim od doma pa da ni ne koristim komplikacije...ne znam, na 100 muka sam sad...
Dunya, moja cura je postala trbusasta, kaže doktor genetika, ako se ne varam ima oko 1100g, piše na nalazu ali su u autu pa poslije pogledam točno i javim. Kaže da sam ja sa kilama super, mala super, ogtt isto tako da on ne vidi razloga za paniku što joj je trbuh nešto veći.
Abies, tebe sam slučajno od ignorirala danas pa sad kad sam se ulogirala sa mob vidim di si me pitala jesam li iz ZG...jesam, jesam! Kaj i ti imaš u planu roditi u Petrovoj?
Brki, po meni da, barem je meni tako izgledalo. Samo što me prije jako grčio trbuh i preznojila sam se x puta da bi na kraju prokrvarila ko luda i samo bi komadići išli iz mene...
Cro ja sam isto kao ti iznenada zavrsila na mirovanju, ali sam rekla gin. da mi ne otvara komplikacije nego da cu prvo potrositi 20 dana godisnjeg na koji imam pravo u 2016 godini i tek onda da mi otvori komplikacije do tih 45 dana. Mislim da ti se to vise financijski isplati. Dogovori se tako s poslodavcem jer imas pravo na cijeli godisnji za ovu godinu.
Cro da komplikacije isplacuje hzzo, te doznake moras odnijet jednu na hzzo i jednu u firmu, u hzzu dobis papire koje moras ispunjavat i svaki mjesec ih skupa s doznakama nosit k njima..A naknada ti je maximalna 4300 , ako si imala placu vecu od toga... A ako manju onda se gleda po placi..
brki nemam iskustva s tim, al ne zvuci mi dobro...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Da i hzzo placa od prvog dana max tih oko 4300 kn. Ako ti je dala doznake znaci da su ti komplikacije otvorene, ako mislis raditi od doma onda mislim da bi trebla ici do gin da ih odmah sutra zatvori ili ponisti. Nisam sigurna kako to tocno funkcionira sad kad je sve povezano kompijuterski
Brki, odmah na hitnu! Držim fige da sve prođe dobro
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji