Nikki wow, prava si zgodnica!!!
Mare neka si joj rekla! Sretno na pregledu!
Jaoj slatkih trbuscica
Mene ful veseli gledati te slikice.
Hvala cure na komentarima :)
Bruna, prvo sam se scimala da si ti rodila. O Boze, pileceg mozga...
Ipak idem na pregled sutra, gin me nema kada pomaknuti. A onda cu se sljedeci tjedan naruciti privatno na detaljan 4D. Pa ce dragec samnom na taj.
Odo kuhat rucak, uzivajte curke!
Sanjarka, bas te južina pere
Da, ucim jednu "staru" curu, a na njeno mjesto ce doci nova. Baš sam mužu maloprije rekla da ako ova još jednom zajauce koliko joj je tesko da cu se pokupiti doma a onda neka se svi snalaze kako znaju. Jbt, cura svako malo uzdise ko stara baba a ima 26 godina, a ja trudna i cijele dane pricam i objasnjavam...zveknut cu je, malo mi fali.
Ime smo odabrali, ali samo neka jos danas prode pregled, pa da mi jos jednom potvrde da je cura :)
Idem ja prvo doma da se bacim pod tus na brzinu, iako radim do 16, pregled u 17...morati cu dati svom divljaku da vozi :)
Sladoled sanjam vec tjednima, jučer probala onaj kornet cookies, nije los, meni odgovara trenutno...a kad ispraznim malo skrinju mislim da cu nakupovati onaj na litre, pa preljev, voće...mmmm, gotova sam. Blago tebi kaj ti cice rastu...i ja bi Trbuh me ne svrbi, bio je neki period ali je prosao, a od tih ulja kojima se mazem su mi sve majce za po doma masne, tocno se vidi kako su na trbuhu tamnije boje...i sve mirise :)
Kokolo, navijam za kunića, imala ga 11 godina i zakon je! Bolji od hrčka, barem meni.
Teja, kaj sad moras ponavljati ogtt ili ne?
ps, depiliranje sam obavila uspjesno neki dan šećernom pastom, bilo je napamet, ali uspjesno...ou jea!
E pa ako je po ovom mjerilo inteligencija djece moji ce biti Nobelovci
http://www.cafe.hr/magazin/zene-s-vecom-guzom-radjaju-inteligentniju-djecu
Hahaha Majo pa tek sam na polovici, ipak bi ja jos sacekala barem do 23.6. :) pa da curka bude račica 😝 neznam jel koja od vas blizankinja, ako je,oprostite,ali blizanci mi nisu najomiljeniji,stalno u nekim konfliktima s njima :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Malamimi a jesi me nasmijala...pusti muža, nek se veseli, ipak je i on zaslužan za tou:)
Sanjarka, ja se mažem Biobazom koju sam dobila u paketu DMa....super je i lijepo miriši.
Nikki, Aurelija, baš ste slatke.
Aurelija, moj trbuh je još manji...a u 18 tt sam.
Ja Prenatal isto pijem svaki drugi dan, a Mg svaki dan...
Baš je kišno, vrijeme za spavanje.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Curke dobila sam info da u Mall-a ne postoji ducan s baby opremom😠 vise mi se i ne ide
Od djecije odjece koko kids i zara kids
Znaci nista novo u Splitu,selo osta selo…
Ma ste se raspisale, treba to sve pohvatat :)
Pokusavam redovito piti prenatal, ali dogodi se da tu i tamo zaboravim :P Gin. mi je preporucila Prenatal Almagea jer ima u sebi omega 3, pa da ne kupujem hrpu raznih proizvoda. Kaze da je omega jako bitna za razvoj mozga pogotovo zadnja 3 mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji