Hehehe krenulo je tipkanje sa salabahterima. Nema varanja!
Sanjarka je pitala sta se kuha - pita po sistemu zdjela-kalup-pećnica
http://www.figura.fit/2016/02/integralna-pita-od-poriluka.html?
Peppe, posteljica mi je sprijeda. Ma ja mislim da se tu radi o dvije stvari - prvo, u trbuhu se nikada ne debljam, znaci sva voda i masnoće su u donjem dijelu, a drugo, relativno sam visoka, uski struk a siroki bokovi - neka kud! Malac vjerojatno lezi u zdjelici ko u onoj lezaljci i bas ga briga
Odo radit!
Joj, malamimi, strgala sam se na muzevo šepurenje jer je napravio blizance, a ti izbacila dvije jajne stanice! Hahaha
Malakoza, predobra ti je ova fora, da tvoj trbuh će otići,a njihvo ostati, hahaha, mogu mislit da to nekom kažem!
Starim, debela??? wtf? primjeni i ti ovu foru gore
Meni je užasno išlo na živce što su nas svi godinu i pol nakon svadbe ispitivali kad će beba, ili "što vi čekate"... Kao da se ljudi žene samo zato da za 9 mj mogu rodit dijete! A onda sam jednom takvom u srednjim godinama odbrusila "a kad ste se vi zadnji put seksali" pa je bio muk!
grrr poludim na takve ljude koji svuda guraju nos i imaju potrebu sve ispitivati
Pozdrav cure, moja princeza jos uvijek spava. Valjda joj prija zvuk kise na prozoru. Pa sam citala sto sam danas propustila. I gle stvarno je njoj danas 222.
MalaKoza, zar te i dalje cudi kakvih ljudi ima. Mene uzasno zivcira kad neke zenske dodu do mene pa pocnu dirati trbuh. Ja bih barem pitala smijem li dirati.
A sad izvjestaj s pregleda. Joj uvijek iz ordinacije izadjem 100kg laksa. Ne znam zasto me uvijek strah tih pregleda. Sto se mene tice, tlak taman, masa +8, secer 4.2, krvna slika super, osim hemoglobina pa cu morati uzeti neki dodatak. Zatvorena sam i pritisak je samo zato sto je maleni zabio jako nisko glavu. A kako su se samo isprepleli, ko male kiflice. Jedva ih je pohvatao i upario guzu i glavu. Po mjerama su u 28.tjednu, proporcionalni su i imaju po 1100g. Ovaj nestasko dolje je puno aktivniji, bacao se na sve strane i pokazao malog visuljka. E sad...Beba iznad je poprecki, malo joj je tjesno bilo pa se manje micala i skupila nogice. Ja sam naravno prof. H uvjeravala da je curica, ali nije se dao zbuniti. Kaze, nije jos nista sigurno, vidjet cemo. Ma neka su oni meni zivi i zdravi! Narucio me 31.3., tad cu valjda ponoviti krvnu sliku da vidimo jel se hemoglobin oporavio i napomenuo mi da obavezno treba piti prenatale, magnezij i da pocnem s omegom.
Malakoza samo se ti požali i izjadaj, zato smo tu :) a ovo što drugi komentiraju, samo napravi propuh u glavi za takve-na jednu stranu unutra na drugu van... :)
bravo Aurelija, tako se radi.... začepit im gubice pa neka komentiraju :D
ja sam već postala imuna na takve stvari... god dana prije svadbe, kada smo rodbini objavili da ćemo se vjenčat, naravno da se vijest proširila, a kako živimo u divnom kraju, gdje su ljudi zavidni i samo čekaju da imaju o kome šta pričat (Aurelija mislim da znaš o čemu pričam), svi su izjavili da je svadba jer sam ja trudna - taman sam se udebljala zbog problema sa štitnom.... značii svi su o tome vodili brigu, a nikog nije bilo briga za moj problem sa štitnjačom.... zato ih sada muči što nigdje neidem pa nemaju puno info o meni :D a ja najsretnija
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Aurelija da mi je to rekao netko zgodan pa ajd vec krava od 43 godine koja nosi haljinice od kceri koja ima 18 g i stikle za striptiz
Nisam nista odgovorila,bice od soka nisam uspjela...
Malamimi, predivno! Jel imaš kakvu slikicu svojih kiflica? Da vidimo mi to kako se guraju. Što se tiče straha od pregleda, nisi jedina! Ja sam uvijek išla sa strahom da li je beba još živa i da li je narasla! Evo mislim da sam sad prvi puta opuštena prije pregleda, samo zato jer ju osjetim da je tu
peppe ovo u Puli nije normalno,da trudnica ima 1-2 prodavnice za kupit za bebaca.Ja trazim po internetu pa ce nesto svekrva u njemackoj kupovat,a mama je otisla u Bosnu pa ce kupiti materijal za posteljinicu
Evo drage moje jos jedan clanak,svida mi se sto svasta poklone za tek rodene bebe,jedino ne znam da li bi stavljala da spava u kutiji
http://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-zasto-je-bolje-stavljati-dijete-u-kutiju-a-ne-u-krevetic-463466
Super je sadrzaj kutije :) ali nije bas ni jeftina, ne znam da li je i finci placaju, ali cijena joj je 400eura.
http://www.finnishbabybox.co/products/finnish-baby-box
Peppe mi smo po sve isli u kopar ili narucili preko neta
Sortiraj odgovore
Najstariji