Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    03. Ožujak 2016. 13:59

Sarlina nisam se ja zaokružila tolko kolko je to samo krenulo prema naprijed odnosno prema natrag počelo rasti... da me netko otraga pogleda, uopće se ne kuži da sam trudna, struk mi je ostao potpuno isti :D jedino su bokovi dobili koji cm, al to me ne smeta... a noge hB ostale iste ;) čak i malo tanje ;) za sad sam na +1,5 u odnosu na početak trudnoće.... ;)

Sanjarka ok, čast iznimkama :P a što se udaranja tiče, kad ležim i budem sama, to su akrobacije, čim dođe mm ili moja sestra ili majka, odma se umiri... reko evo vam, već vas počela za***avat :P :D hahaha

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

bebacica
    03. Ožujak 2016. 14:08

Pozdrav curke. Ja vas ne stignem pratiti haha moram pod hitno poceti pisati salabahter. Upravo cekam kod gin i zastekali su im kompjuteri, a cekam od 12h tek je rijesila 2... ja sam sigurno 15. na redu. Sva sreca da sam si kupila cosmo da citam, a i sad sam imala oko 20 str vasih tipkanja za procitati  barem sam si vrijeme skratila.
    Ovih dana sam malo u guzvi jer u subotu imamo svadbicu, samo kod maticara, pa imam zadnje pripreme. 
    Huh mislim da cu imati tlak 200 kad dodem kod sestre.

sarlina
    03. Ožujak 2016. 14:09

Bruna..šta se onda sekiraš ?? Samo toliko malo dobila? Pa ženo uživaj onda, s obzirom da si na mirovanju..
    Ja sam bila na +3 do 20g tjedna, e onda je krenulo...što god stavim u usta - vidi se...a kaže i MM da ne jedem višđe nego prije..jednostavno je sad vrijeme za slupljanje zaliha...
    Živate vi u dućanima u svojim gradovima, a mi moramo ili 100 km lijevo ili 180 desno da bi vidjeli nešto normalno...užas...i ovo što ima u Pž je nabrijano cijenama jer nemaju konkurenciju...zato mi je 1.5 h do Banja Luke i tako ćemo po najviše velikih stvari , a za robicu ima još vremena...

MalaKoza
    03. Ožujak 2016. 14:59

Koliko god vas s manjim trbuscicima zivcira sto vam govore da su mali i pitaju di je beba i slično, toliko mene za moju loptu pitaju jel sam sigurna da mi nije termin mjesec ili dva prije. I to mrzim kad me ista osoba pita svaki put kad me vidi. Prvo mi nije smetalo, onda sam krenula objašnjavat iako i sama zna situaciju kako smo došli do bebe i da znam u sat kad je zaceta...ali i dalje navaljuje da ću ja rodit u 4.mjesecu, a ne u 6.i da ću vidjet da je bila u pravu.  I klasika, da su sigurno blizanci ali jedan se skriva.  
    Ta ista osoba je rodila u vrijeme kad su pregledi bili bez ultrazvuka.  Inace veoma aktivna na internetu ali očito ne za informiranje...
    Oprostite, ali morala sam se negdje ispucati.... sad mi je lakse

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

PeppePula
    03. Ožujak 2016. 15:13

Pozdrav... bila sam zauzeta cjelo jutro pa sam morala napraviti salabahter za ovih 10ak stranica....

Prvo cestitke Duny na velikoj curki i super slici :) to je bio pretpostavljam vag. uzv kada je iz zablje perspektive?

Vjeverica i tebi se vec nazire trbusicic, ako sam dobro zapamtila 15tj? Majadila ti si sva fit, a trbuh ti je zbilja malen...to me i tjesi nekako :) Jel i tebi posteljica straga?

Starim, cestitke na necakinji....vidim da se zalis kako nema ducana za bebe...dodji u Pulu pa ces vidjeti sta mi imamo...2-3 u kriz...jel tako Mare i Pixi? Mozda bude sta ok u ovom novom centru kada ga izgrade...

Aurelija imas trbuh kao i ja, isto smo i gradjene nekako :) Ako si zelis curicu, onda navijam da bude...sutra bi trebala saznati...Mene je ovaj zadnji gin. kada sam isla privatno pregledao dodatno i vag. uzv da vidi bolje spol...ful mi je smjesno kako se vidi...naravno tek kada mi je rekao gdje da gledam :)

Bruna cestitke i tvojoj sestricni :)

Nikki i tebi je super busa :)

Mare ajde super da ce te primiti ranije, koja zenska...

Cro vidim da ucis cure posao, mene to isto ceka jos malo...nemam bas zivaca za te stvari, morati ce me dobro slusati i imati obzira prema trudnici hehe... takodjer, i mene ulovi zelja za sladoledom...rekla sam neki dan da nemam zelja, ali u biti si me sjetila da bi sladoled uvijek mogla pojesti...

Bebacica jel se ti to udajes za vikend ili? :)

Malakoza svakakvih ljudi ima, bas mi je smjesno kako ti netko moze tvrditi da ces roditi 2 mjeseca ranije...boze dragi...ili da se blizanac skriva...pa gdje bi se skrivao?

Peppe

MalaKoza
    03. Ožujak 2016. 15:25

Ma da... na ovo debela se ni ne obazirem.  Da sam natukla neke kile onda možda i bi. Već imam u pripremi da će meni moj trbuh u 6.mjesecu otići, a njima ostati. Pogotovo jer mi to "debela" uglavnom odbacuju oni koji imaju duplo više kila nego ja. Ali jos nisam dosla u napast odgovarat na to. 
    Meni noge i ruke ostale mršave. Samo sam trbuh dobila. I malo sise. Nadala sam se da će se i guza popuniti, ali nema tu sreće. 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.