Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    03. Ožujak 2016. 21:37

Malamimi,, ja sam te pitala za sliku, ali dobro 

Pixii
    03. Ožujak 2016. 21:49

Cro bez obzira sto ti kazu na poslu i to da je seficu zateklo bebica je sada na prvom mjestu. Imas pravo trazit cijeli godisnji za 2016 godinu i potrosit ga u komadu prije komplikacija, a ako ti slucajno rade probleme u slucaju kao sto je trudnoca ne iskoristene dane godisnjeg mozes iskoristiti po povratku s porodiljnog tako da ti nikako nece propasti. Nadam se da ce ti poslodavac izaci u susret

Abies
    03. Ožujak 2016. 21:50

Malamimi znam da ces opet na sd. Sto tamo treba za bebu? A i ti si nekih 20 dana prije mene po terminu. Jos su blizanci pa drzim fige da izdrze do 38tt

Cro262
    03. Ožujak 2016. 22:00

Dunya, sad nešto čitam po netu da je bolje iskoristiti go pa otvoriti komplikacije i s njih direktno na 45dana jer kao onda hzzo uzima prosjek 6 plaća prije komplikacija, ovako uzima i ovu izmedu komplikacija i 45 dana pa ti se ruši prosjek. I da, tebi je svaki mjesec isplata 4257,28kn ili ovisi o broju radnih sati taj mjesec?

sarlina
    03. Ožujak 2016. 22:03

Malimimi.....bravo za bebe...biti će to sve goood...
    Moja Mia je dobrooo....pa sam odmah i ja, u mjerama je za 25 tt, teška 785 g i sve 5...ali ribica diže doge i mlati po glavi s njima, tako da neeema šanse fotku dobiti..pokušavali smo 10 min glavicu samo uhvatiti, ma niišta...mlati ko poludila....smijao se dr...ja sam na +7 pa je dr mrvu poludio hhh, njemu svaka trudnica treba imati +12 max, pa mi dao ulitmatum...do 30 tt može još samo 2 kg...eto ti vraga, a meni se gefufna baš sad otvorila hahha....teško će biti, ali probati ću smiriti doživljaj sa hranom...

Abies
    03. Ožujak 2016. 22:04

Znaci dunyasha ak se odlucim za sv duh tulumarimo zajedno....ili bebice. Vidim u par dana smo po terminu

Abies
    03. Ožujak 2016. 22:12

Prije 4 god vinogradska. Pokazuti kosare s prljavim plahtama i spavacicama. I kolkca mislim s cistim. One ne mijenjaju. 2 kupaone. U jednoj 2 wc i jedan tus. U vecoj 4-5tusevs i wc. Nije bilo stolica za jelo nego stave na krevet. Tacne nosis van sobe na kolica. Iza carskog je to odlicna vjezba za kidanje savova. Posjete na hodniku od 50ak m2. Za patologiju i babinjace. Onda su odnosili bebe. Poslije posjeta pokazivanje beba. Carski dva pokazivanja. Sad ne znam kako je. Vjerujem bolje.
    Na sd moze li mi sin doci s tatom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.