Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    03. Ožujak 2016. 13:40

Bok curke :)
    Mame trbusi su vam suuuuperičak.....i moj je sad već fini za maženje...
    Pixxi...i ja pijem Almageu ali svaki 2 dan..jako mi se podriguje ta Omega u tabletama pa mi fuj...
    Bruna ...čestitke i na prinovi a i na stomaku i guzici...tako i kod mene, ja sam se zaokružila  -  stomak i sve oko njega, guzovi malo, sisurdače 3 br veće , a noge hvala B ostale iste...tako da sam u gornjem štelu okruglica....i da, kažu svi (tko ne zna) - nosiš curicu, natekla ti usta i nos...e jbt eto ko Sevka ali džabe botox...
    Sanjarka...radiš i sekiraš se kako ćeš bez posla? hihihihi...ja toliko uživam home, da vam ne mogu opisati...
    Danas Mia aktivna fino....ali  ne osjetim nekek jake udarce ili izobličenja stomaka, kako čujem da je drugima...ona to valjda sve nježno još...pogotovo u tatinoj blizini...umiri se i ni mrdac a on ostane sav jadan...

mare1989
    03. Ožujak 2016. 13:45

kokolo kupujemo joj nesto s cime se moze maziti i sva je njezna pa joj hocemo neku njeznu zivotinjicu
    sanjarka ja sam u ovim trudnocama od 70b dosla na 85b a sad ce bit ko baloni

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 13:49

Aurelija naravno da kukam, cica i previše, a guzice nigđe, nije me briga moglo se raspodilit bolje

Abies hajde stavi nam slikicu buše

Nikki buša ti je divna, a ti si prezgodna!!!!

Mare super za pregled, sretno sutra

Majo što se zdravo kod tebe danas kuha?

Cro šećerna pasta? šta je to, jel boli? E tako je i meni sljedeći pregled u 17h, ima da trčim....

Bruna ja blizanac, a duša do žene

Starim ma daj tko ti je to rekao? A reservd, Gap,Mango....? uostalom sve se to naknadno ionako otvara....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 13:51

Sarlina poznat mi je taj osjećaj kad netko želi malo osjetit udaraca a beba se odmah umiri i neće pa neće
    bilo je tako i kod nas, no sad mlatara stalno.
    jučer je seka naslonila obraz na bušu pa je dobila po obrazu ahhahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    03. Ožujak 2016. 13:52

Kokolo, Mare, fakat sorry, ovo mi se precesto dogada u zadnje vrijeme...od sad pisem komentare bez imena pa se pronalazite 

Sarlina, isti problem imamo i mi, mala divlja, skakuce, lupa...dode muz, stavi ruku na trbuh a ona sve njezno nesto, pa se umiri...sad ne znam jel se uplasi, reagira na promjenu ili je samo dobra u njegovoj blizini.

Mama3put
    03. Ožujak 2016. 13:53

Kokolo dobro je to jos a sta bi da te uvijerava da je bez boja siva?😑 jesam bila ljuta 

Moje cike sa 85b na 95b i stoje za sada

Abies
    03. Ožujak 2016. 13:53

Moze slika al kako? S mobitelom sam

Mama3put
    03. Ožujak 2016. 13:55

Sanjarka a sta s Mangom i ostalim?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.