Pozdrav curke , zenice 😊
Nema me dva tri dana i imam sta citati...
Oko 30-40 stranica ste ispisale od vikenda
Naravno da pojma nemam sta je koja napisala..
Ali ajde...
Becete zamjerit...
Cestitam svima koje ste saznale spol
Buše su vam svima prekrasne, stvarno..
Sjecam se da se pricalo o kilama.. Pa zasto ? Kilo gore kilo gore 😂😂 hehe
Ja se nadam da necu dobit vise od 1 kg do pregleda... a i stvarno se trudim jest zdravo.. kruh sam izbacila skroz iz prehrane... i jos neke stvari koje sam jela ... pa se nadam da ce biti oke...
Super za preglede, bas mi je drago da sve idd super kod svih vas 😀😊
Ja moram ic iduci tjedan na oggt..nadam se da cu proc..jer sam navikla jest cim se probudim..valjda ki nece bit muka... a i reklo mi je gin.da si mogu u bocu iscjediti limuna, i usuti u tu smjesu glukoze da mi je lakse popit, da lakse sjedne na zeludac..pa se nadam da hoce..
Od danas Vas pratim bas svaki svaki dan, jer ovako kad ne pratim mi bude bas tesko sve pohvatat..
Bas kako neke koriste salabahtere, morat cu i ja .. nema mi druge 😀😊
Ajde javi sta si saznala, ja ću ih isti probati dobiti telefonom, a i moram sutra odlučiti tako da znam da li pišem zahtjev za go a i da odnesem papire na hzzo ako treba. Jbt, 100 muka u jednoj večeri...
Mozda ce ovaj post biti malo cudan bezobrazan ili sto god , zivot mi je trenutno u povecem sranju pa eto.....
Cro sto se tice komplikacije ,bolovanje to nek ti cure savjetuju koje bolje znaju....i napravi tako kako tebi financijski najbolje odgovara
A što se tiče posla, nedaj da te itko nagovara ili da sama imas ideje da radis od doma, cisto sumnjam da bi mogla skroz ležečki tipkati po kompu....
Tvoji na poslu znaju koliko vec dugo da si trudna i sad su krenuli sa osposobljavanjem, pa svakakve nepredvidive stvari se dogadaju u trudnoci i mislim da su trebali biti prije spremniji na to....
Sada si BITNA TI I TVOJE DIJETE i nije doktor bezveze rekao strogo mirovanje, gledaj to ovako ili ces biti disciplinirana i lezat kod kuće ili druga opcija je nazalost bolnica....znam puno žena kojima se tako dogodilo
Znam da zelis biti korektna , i da se to iznenada dogodilo ali protiv toga nekada nemozemo....
TI I MALENA ste sada najbitnije....drugo vise ne postoji,
Bravo inaj! 1000% se slazem. Ja nisam imala tih patnji. Moj sef je dobio zivcani slom kad sam odbila po zakonu o radu radit poslove ugrozavajuce za plod. Trazio dokumentaciju o trudnoci (sto ne smije) nakon par sati valjda procitao zor clanke vezane uz trudnocu i vidio da sam u pravu. Umiljato dosao razgovarati. Tako nisam ni trepnula kad sam otisla.
Jutro cure
Cro, slažem se s Inaj zaj*** posao i sve to skupa, ionako si ajd sad mjesec dana ranije otišla na bolovanje, ništa strašno.Snaći će se oni, nemoj upadat u zamku rada od kuće, najiskrenije ti kažem, jer sam sama upala u to pa sam na kraju radila i cijeli porodiljni od doma - moš mislit kako mi se dalo, nakon brige za novorođenče i neispavanosti još klikat po autocadu. A morala sam jer nisam imala nikakva prava iz HZZO-a... Financijski iskoristi što se da i doviđenja. Učlani se u knjižnicu, čitaj knjige, pripremaj se za najljepši i najteži posao koji te očekuje i na kraju krajeva uživaj i odmaraj, jer jednom kad stigne beba nema labavo. Ajme što bih ja sad dala da npr dva dana nisam mama i da imam malo vremena za sebe (kolko god sad to ružno zvuči, ali razumjet ćete me za 6mj :P) Gledaj pozitivnu stranu cijele stvari, nekad nam je tako jednostavno dano :)
mene je isto malo strah tog otvaranja, obzirom da sve radim ko da i nisam trudna, pa eto... a već sam i ja "uloživa za vršak prsta" što je kao normalno u drugo T, al mi je dr. isto rekla da ne divljam, al što ću nekad malome uspijem objasnit da ga mama sad ne može dići, ali uglavnom bude po njegovom.
Ja sam jučer imala cirkus s malim, zove me teta iz jaslica da neka dođem po njega da se već tri puta izbljuvao da ne zna što mu je. Dok smo mi došli po njega još se 2x ispovraćao. I sad što mu je, na kraju smo skužili da se mali toliko prežderao ručka (obožava variva s grahom lećom i ječmenom kašom) nije mogao stat jest, i naravno rigoletto... Navečer je već bio ko nov nakon što je sve to izašlo van, napio se vode, pojeo 3-4 keksa i spavanac. A čuda s njima... a muž i ja smrdili ko kuga
Teško mi vas je sve pohvatat, čestitam na rođacima koji su rođeni ovih dana, a i curama koje su saznale spol svojih bebica. Malamimi baš šteta što nemaš slike sa uzv-a, nikad to nisam vidjela, za sljedeći put obavezno nam nabavi :D
Ribi nadam se da si dobro, baš mi je žao. Javi nam se.
Crazy, dogovoreno.
Sto se tice SD, neke mi se promjene svidjaju. Meni nije bilo ugodno kad je cimerici doslo 10 clanova obitelji i gurali se oko mog kreveta. Meni su dosli muz i sestra, a ostali su dobili fotografiju dok ne dodemo doma. Onda su nam dosli roditelji i tetke, a ostali su tek nakon 40 dana dolazili.
Sto vi mislite o posjetama u prvih mjesec dana?
Malamimi jel smiju klinci u posjetu mami i bebici? Na sd
Dok sam lezala u bol nitko mi nije trebao osim muza. I poslije. I svi su mi jako isli ns zivce. Jesu moji al mrzila sam ih u onom trenu sve. A doma babinje - neki mi je bilo drago vidjeti neke ne. Zapravo ih je malo doslo onih prvih mjesec dana. A najsmjesnije jedno kmecanje odes dojit a gosti se od srama pokupe. Iako si na kat kuce otisla :)
Jutro 😊 opet kisa, opet hladno 😢
Ja budna jos skoro od 7 sati.. nikako spavat ne mogu... to ste me vi zarazile sa nespavanjem 😂 nikako se namjestit...
Cro, slazem se sa Inaj... Pusti posao... Bit ce vremena za rad 😊
Samo miruj i cuvaj sebe i maleno zlato 😀😊
Sto se tice posjeta u prvih mjesec dana.. Ja nisak za to.. Treba zeni vremena da se oporavi, a i da se navikne na novi zivot da tako kazem 😊
Okroditelji i sestre, bake i djedovi.. ostalo, tetke, ujcevi, stricevi i ostatak, neka cekaju ...
Ja sam vec muzu rekla da sto se toga tice da javi svojoj obitelji za posjete kad ce bit vrijeme... Jer njih ima stvarno jakooo puno... oko 100 ljudi je doslo kad je sogorica rodila , i to sve jedni za drugima , koma... A ona se jadna previjala u bolovima...
Tako da sam protiv toga barem 2 tjedna, iako bi trebalo i vise....
Neznam...
A i ja cu oko krstitki imat malenih problema.. Vec sam pisala o tome...
Kako on ima veliku obitelj, a imam i ja... Nase krstitke samo da pozovemo ovo najuze, znaci tetke, ujaci, stricevi, kumovi itd bit ce 200 ljudi... a to nikako ne zelim, samo dodatni nepotrebni troakovi....
A kako su krstitke za sina od sogorice radili svekar i svekrva* trazima sam muza da mi obeca da im nece dat da se mjesaju.. jer ja planiram zvat samo roditelje sestre i bracu, kumovi i mi.. i dosta...
Sortiraj odgovore
Najstariji