Hvala vam 😍😁 a za mjesec dana nam dolazi jos jedna prinova, curka Elena.... Veselo nam u familiji 💕🍭💖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Aurelija super!! znači krenu je polako rasti
i moj se isto počeo pojavljivat konačno.budem se slikala pa da i ja stavim fotkicu. sretno sutra na pregledu tebi si svim curkama koje imaju preglede ovaj tj
pozdrav svima :)))
Cure, hvala!
Bruna, čestike i od mene! Još malo pa će ti se svi izredat u familiji, a onda si na redu Tiiii kak će to brzo doć
Kad vidim vase trbuscice...ja ko da barem dvojke cekam. A malecka je na svim pregledima +2dana veca. Nadam se da ce tako i nastaviti. Jos me pitaju jel skoro porod :/ Iako sam na kraju imala i u prvoj trud ogroman trbuh. Al sad je od starta.
Cestitke bruna
Ufff ispričavam se na enormnoj slici!!!! Zauzela sam cijelu stranicu!!! Pusa svima!!!
Nikki prekrasno! evo tak sam ja i zamisljala da trudnica na pola trudnoće treba imat trbuh! Al ko što rekoh, jesmo čudne, uvijek kukamo :)
Drage cure ja sam jutros zvala dokt i rekla joj da nije normalno da cekam ovoliko dugo za kontrolu,i rekla je da dodem sutra navecer.Napokon je i ona skontala da nije ok da dugo cekam za kontrolu
Sortiraj odgovore
Najstariji