Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    03. Ožujak 2016. 11:51

Hvala vam 😍😁 a za mjesec dana nam dolazi jos jedna prinova, curka Elena.... Veselo nam u familiji 💕🍭💖

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ribi
    03. Ožujak 2016. 11:51

Aurelija super!! znači krenu je polako rasti  i moj se isto počeo pojavljivat konačno.budem se slikala pa da i ja stavim fotkicu. sretno sutra na pregledu tebi si svim curkama koje imaju preglede ovaj tj
    pozdrav svima :)))

Aurelija
    03. Ožujak 2016. 11:58

Cure, hvala!
    Bruna, čestike i od mene! Još malo pa će ti se svi izredat u familiji, a onda si na redu Tiiii  kak će to brzo doć

Abies
    03. Ožujak 2016. 11:59

Kad vidim vase trbuscice...ja ko da barem dvojke cekam. A malecka je na svim pregledima +2dana veca. Nadam se da ce tako i nastaviti. Jos me pitaju jel skoro porod :/  Iako sam na kraju imala i u prvoj trud ogroman trbuh. Al sad je od starta.
    Cestitke bruna

Nikki87
    03. Ožujak 2016. 12:02

Evo i moje bušice  danas 20 + 1 

Nikki87
    03. Ožujak 2016. 12:03

Ufff ispričavam se na enormnoj slici!!!! Zauzela sam cijelu stranicu!!!  Pusa svima!!!

Aurelija
    03. Ožujak 2016. 12:13

Nikki  prekrasno! evo tak sam ja i zamisljala da trudnica na pola trudnoće treba imat trbuh! Al ko što rekoh, jesmo čudne, uvijek kukamo :)

mare1989
    03. Ožujak 2016. 12:20

Drage cure ja sam jutros zvala dokt i rekla joj da nije normalno da cekam ovoliko dugo za kontrolu,i rekla je da dodem sutra navecer.Napokon je i ona skontala da nije ok da dugo cekam za kontrolu

mare1989
    03. Ožujak 2016. 12:22

Nikki jako lijep stomacic i zgodna trudnica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.