pozdrav djevojke! evo i mene među vama :) pratim vas od početka ali evo, tek sad sam se ohrabrila da vam se pridružim :) trudna sam 8 tjedana a do sada sam bila samo na utvrđivanju trudnoće dok mi je prvi pregled 17.11. i to mi je stvarno prestrašno za čekati...ne znam kako vama. trebam malu pomoć djevojaka koje žive u Zagrebu, sestra kad me naručivala za pregled dala mi je uputnicu da trebam izvaditi krv, urin, briseve...pa me zanima gdje ste vi te pretrage obavljele? Sestra me tako otpravila da nisam stigla ništa ni pitati tako da sad imam uputnicu s kojom pojma nemam di idem : (U bolnicu, laboratorij? Oprostite ako pitam glupo pitanje ali potpuno sam nova u svemu ovome i tek se privikam i na pomisao da sam trudna, kod mene to sve sporo ide :) Unaprijed hvala na svakoj pomoći!
Nessah, sretno danas na pregledu!
Majadila, javi di nades kinderbet duljine 140, razmisljam o toj velicini.
Betty, na njuskalu si nasla pp? Ja sam tako sumnjicava prema tom kupovanju preko njuskala, strasno...
Babygirl, gledala sam za sajam beba i trudnica. Bit ce u WG 27.-29.11. tako da skupljam snagu za cjelodnevno bazanje, i pitanja o svemu..
Uzivajte cure! Pusa svima!
Dobro jutro trudnjače šta ste bile aktivne jučer
Ja jučer nisam povraćala, juhu hahhahah napokon mala pauzica i svaki put se ponadam da je gotovo i svaki put krene opet, pa se više ničemu ne nadam, uživam u momentu
Što se kolica tiče, moj izbor su za sada Abc desing 3tec, http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/abc-design-3-tec-djecja-kolica-2u1-u-boji-cranberry_464/ no ti je ovako preko neta, vidit ćemo uživo
Ina sretno na pregledu danas i očekujemo izvještaj
Dunya i babygirl blago vam se što tako slinite nad hranom, baš jedva čekam da mi se prestane sve gadit i da mogu normalno jest i uživat
Pelene za sad stoje jednokratne.
Bruna super, baš mi je drago
Nessah sretno sa ispitom danas, za pregled uopće ne sumnjam da će biti dobra vijest
atica dobro nam došla i čestitke na trudnoći što se tiče krvi i urina, vadila sam u dr. opće prakse al s upitnicom od ginekologa, briseve mi je ginekolog uzeo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Betty kako nema, bio je nedavno u Ex mercatora
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Atica dobro nam dosla...Nessah sretno na ispitu danas ...javi se nakon pregleda ...ja znam da ce sve bit za 5 :)
Danas je medunarodni dan djeteta!!
Ja nam svima od zelim da ga iduce godine docekamo s nasom djecicom u zagrljaju!! Cuvajte vasu djecu!!
Meni muka od kad sam otvorila oci...ajme...nemam zelje pojesti nesto...
Sortiraj odgovore
Najstariji