Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    10. Studeni 2015. 15:57

Haha Dunya da ne bi slucajno koja rasprava prošla bez mene 😂
    Čitam ja i pratim sve, ali malo smo bolesne ja i moja princeza pa nisam imala snage za tipkati. 
    Kod kolica mi je bitno da su lagana, da ono ne dobijem upalu misica dok ih podizem uz nogostup, ali ovaj put cu gledati da sportsko sjedalo tj onaj dio di ide guza bude zbilja prostran i ugodan, a ne da bebe ispližu iz toga koliko je usko. Jesam, i Zg-a sam. Gdje je sajam? Ne bude u Wg bio prije Nove godine? Kad proucis sa platnene javi obavezno. A i skicat cu cure sa zimskih pa ce mozda pisati koje su se pokazale bas kvalitetnim. Sto se tice hrane, meni kad se nesto jede ja to i pojedem. Ne jedem na silu, mucnine me hvala Bogu prosle. Popijem dvije bijele kave dnevno, i zbilja jedem svasta. Ja volim kuhati pa je to za mene sve zdrava prehrana, kad nam se jede junk ici cemo u McDonald's , na kebap, slavonsku pizzu sa sunkom, sirom, umakom od rajcice, kulenom, spekom, dva jaja na oko po tome svemu, ljuti feferoni i jos sa strane ajvar. To ti je moja ljubav. Od mladih dana hehehe. A juuuuj evo mi kruli želudac 😂😂😂😂😂 ti si isto iz Zg- a Dunya?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    10. Studeni 2015. 17:13

Dunya onda te javno pozivam da se jedan da nadjemo i počastimo jumbo slavonskom 😂😂😘😘
    Da se unaprijed ispričam, trudnice zbilja malo poglupave. 
    Peppe draga od srca čestitam, vidjela sam i na tko planira i ovdje i mozak jednostavno blokirao.
    A cini mi se da se prijavila jos jedna zenica. Jednostavno sam zaboravila. 😯😯😢😘😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Majadila
    10. Studeni 2015. 17:18

Ova kolica smo dobili
    http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/neonato/reverso-4seasons-p52371029/

Muzjak i ja smo ovak  gledali frendicu kako barata njima i objasnjava nam sto di kako ide i kako se koristi. Reko, ok, pogledat cemo jos na netu kasnije.  Najvise sam sretna jer necu morati jos i to proucavati na netu koja uzeti itd.
    Inače, kišobran kolica su puno praktičnija jer stanu u gotovo svaki gepek, ova "modernija" s ogromnim kotacima su i sama ogromna kad se sklope.. 

Od ostalih stvari odlucila sam se za baby monitor phillips avent, po preporuci jer je navodno odlican i daleko hvata. 
    Dalje, kinderbet onaj veci 140x70 da dijete moze biti u njemu par godina bez problema. Trazim s plosnatim šipkicama za ogradu (ne okrugle), i da se madrac moze na 2-3 razine podesavati. Mislila sam da mi je vazno i stranica da se moze spustati i podizati, ali navodno da je to skroz neprakticno pa sam od toga odustala. Kotaci mi nisu vazni. 

Stol za prematanje da lici na nesto da se kasnije moze koristiti kao komoda ili ova Ikeina verzija koja se pretvara u djecji stol. 

I platnene pelene mi koristi frendica, pa cu s njom vidjeti koje su joj bile najprakticnije i zasto, i naruciti onda te. Znam da je ona kupovala s raznih strana po komad-dva bas da isproba. Naravno, jos me mora i argumentirano uvjeriti da su platnene puno bolji izbor od jednokratnih. 

Majadila
    10. Studeni 2015. 17:21

Aha, Sanjarka me pitala za trbuh. Pa ono, ja primjecujem maaaalu kuglicu. Inace imam ful ravan i cvrst trbuh pa je ovo netipicno. 

Danas sam kuhala rucak nakon stvarno dugo vremena. Integralne pirove špagete s tikvicama i patliđanima u umaku od rajčice. Prefino. Odmah sam napunila frižider i sada opet liči na onaj stari moj fridž, pun povrća i normalne hrane. 

Bruna257
    10. Studeni 2015. 17:59

Cure,eto i mene... Imala neku strku po kuci tako da se nisam javljala... U nedjelju bila
    Na hitnoj al nisam nista obavila... Tako da bila danas kod svoje gin i potvrdila mi trudnocu :) tako da smo sada 4+6 :) a ono smedarenje je bilo cisto zaostatak implantacije... Za 2 tjedna ponovno kontrola a danas dobili i slikicu nase male tockice... I Utrogestane 3x2 ...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Crnokosa
    10. Studeni 2015. 21:13

Peppe i Its.. dobro došle! Bruna drago mi je da ti je sve ok i ja sam na duphastonima,gin.mi je rekao vjerovatno prva 3 mj.ako ne i duže! Bit će to sve ok!
    Its čini mi se da si ti pitala ili Peppe sad više ne znam za vitamine(ufurala sam se u ove slike kolica što su cure postavile pa sam pozaboravljala tko je šta pito),ja pijem samo folnu jer mi je gin.rekao da prva 3mj.treba samo folna,a pos.vitamini!
    Što se tiče opreme i robice i ja sam htjela pitati kad planirate...pretekle ste me! Ja dok ne obavim taj prvi uzv i ne uvjerim se da je beba tu...još ništa ne planiram ni gledati!Sestre mi imaju malu djecu,tako da ću dosta robice vjerovatno dobiti od njih dvije!A za krevetić i kolica...to naravno planiram kupiti novo...iako mi je svekrva rekla da na tavanu sve ima od supruga kad je bio beba,ne znam kako izgleda,ali ja za svoju bebu želim sve novo!Tako i tako se sve staro uvijek mora srediti,neću se još zamarati i s tim!Mi baš nemamo puno mjesta pa ja iskreno ne znam kud ću sa svim time...to mi je za sad najveća briga

Crnokosa
    10. Studeni 2015. 21:25

Cure da vas pitam dali vi planirate možda piti čaj od vrkute u trudnoći??Navodno je kao dobro ga piti zbog lakšeg porođaja i da spriječava komplikacije u trudnoći...šta vi mislite o tome??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.