Dunyasha, stuva serija je lijepa:) Ali oni imaju kindiće samo 120x60, morat cu traziti dalje...
Bruna, čestitam :)
Crnokosa, ja ne planiram. Nisam ništa čula za to, a zvuči mi kao mumbo-jumbo da bih uopće išla istraživati.
Huuuuuh jeste se raspisale Cao curke!
Peppeeeeeeeee pa dobro nam dosla i zelim ti sve sto i sebi. Zdravu i urednu trudnocu i da se dugo dugo druzimo ovdje Bas mi je drago da je jos jedna koju znam sa Trudilica pdf-a u nasem timu Ljetnih Bebica 2016.
Its dobro dosla nam i ti! Zelim i tebi zdravu i urednu trudnocu. Opusti se i nazovi ginica te dogovorite prvi pregled. Biti ce sve uredu, sad se samo malo vise pripazi!
Crnokosa drago mi te cuti. Samo opusteno, vjerujem da ti ide sve lagano i kako treba. Ja imam srecu pa ne radim zimi. Radim samo ljeti (sezonski na istom poslu godinama, i ja i muz) tako da sam u tom smislu jako sretna. Mogu uzivati u svemu smireno. Cak vjerujem da je dijelom za spontani ovog ljeta bio i stres sa posla jer nemozes biti normalan cim radis sa ljudima. Tako da se veselim sto ne radim. Zelim ti srecu u svemu sto te ceka.
Vi ste se sve bacile u potragu za opremom i robicom i znate sve brandove i kako se sta zove. Meni je to sve strano. Ja neznam apsolutno nista o opremi i robici. Ja sam bas Alisa u zemlji cudesa i bas se osjecam posramljeno naspram vas. Zapitam se da li je to normalno. Ja jedino sto sam pricala sa muzem i gdje smo se slozili jest cinjenica da newborn beba do 1god sve sto bude koristila je privremeno i brzo ce ici na tavan ili u podrum u kutije nakon upotrebe, stoga smo se dogovorili da cemo kupiti sto manje stvari moguce i te stvari pitati u nasih prijatelja i rodbine. Razmisljamo da nema smisla trositi dragocijene novce na nesto sto nece trajati dugo. Ulagati cemo u kolica, sjedalicu za auto i eventualno krevet mada i njega imam kod frendice koja mi je obecala ga dati na posudbu tako da ni njega ne planiram kupovati. Idemo na to da smanjimo troskove maximalno. Beba se ionako nece nicega sjecati jel Prostor za presvlacenje i komoda na kojoj stoji mi je stvarno visak, to mi nema smisla kupovati jer presvuci bebu mogu bilo gdje po kuci. Hranilica mi je upitna i spada mi u nesto sto i necu trebati jer bi si najradije nabavila onu stvarcicu koja izgleda kao tuta i u nju sjednes bebu i to je to. Neznam mozda jos promjenim misljenja stotinu ali uvijek idem za onom ''manje je vise''. Nisam ''shopping'' zena ,mrzim shoppingirat, tako da necu trcati po ducanima i visiti po web shopovima. Radije cu obavijestiti rodbinu i prijatelje da ako imaju sta korisno i pametno za newborn da mi posude. Smatram da cemo ulagati svoje novce onda kad stvari koje beba bude trebala budu mogle trajati duze godina. Moj jedini problem sada je taj sto ja neznam sto bebi sve treba. Nikad nisam bila u blizini beba jer nisam nikad bila baby person, a ni rodbina nema malu dicu tako da nisam imala gdje nauciti sta je sve potrebno za bebu… Bas sam kao sa Marsa, ali vjerujem da cu ovdje uz vas bar nesto nauciti da ne ispadnem glupa negdje
Vasa Nessah ima sutra prvi uzv u 15:30h. Sutra po zadnjoj M je 8weeks. Sutra takodjer 2h iza prvog uzv-a vasa Nessah ima i prvi ispit. Nadam se da cu ga uspit rijesit od uzbudjenja. Vjerujem da cu ugledati po prvi put u zivotu snazno srceko moje bebe jer s obzirom na mucnine ima da kuca kao ludo.
Malo sam opet razvukla post ali to sam ja… Zelim vam vesele trbuscice i zadovoljne bebice! Javim vam se sutra sa novostima
Dunya onda smo se dogovorile 😉
Bruna cestitam i super sto je sve dobro 😊
Crnokosa nadam se da ce se javiti Pepita ona se dobro kuzi u cajeve, ali ja sam uvjerena da se vrkuta ne smije piti u T. I inace sam druzeci se na ovoj temi s curama dosta puta vidjela da nije dobro niti pretjerivati sa cajevima. Kao niti vitaminima. Mislim da se sve hranimo koliko toliko zdravo. Nije da jedem zobene stapice u maslinovom ulju sa lososom i avokadom i porcijom salate ubrane na Velebitu. Ali hranim se raznoliko, jedem dosta kuhane hrane, voca, povrca, mesa. Zato mislim da su u pravu sto se prva 3. mj pije samo folna, a kasnije prenatal ili elevit. Pred kraj T kazu da je dobro piti caj od lista maline za otvaranje, kao i caj za poticanje laktacije. Ali svega u normali, bez puno pretjerivanja. 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nessah draga sretno sutra 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
ps. Crnokosa , ja sam pila vrkutu prije prve trudnoce za uredjivanje ciklusa no kad sam ostala trudna ginekologinja mi je izricito savjetovala da prestanem. Smatram da nije dobra za piti tokom trudnoce. Do trudnoce da ali cim se zatrudni mora se prestati. Mozda netko ima drukcije iskustvo ali to je moje.
BabyGirl hvala. Bit ce to uzbudljiv dan pun znojnih dlanova i puste zelje da mi ginekolog napokon kaze da vidi srceko
Nessah, ako netko nije baby person, onda sam to ja. Do prije mjesec dana nisam znala apsolutno nista, niti me ista zanimalo, opcenito price o djeci su mi bile uzasno dosadne (ili barem nacin na koji vecina prica o njima - kad se kakalo, spavalo i jelo), i jos uvijek mi je neobicno (da ne kazem neprirodno) tepati i samoj sebi i malom u meni, a di su onda ostale zene sa svojom djecom i bebama. Bas mi se tesko ufurati u to sve. Zato sam se prebacila na tehnikalije i fokusiram se na to, a racunam da ce biologija i hormoni na vrijeme odraditi svoje.
Babygirl sve što znam o čajevima znam zahvaljujući svekrvi koja se time bavi.. i ja sam već jednom prije, sjećam se, crnokosi rekla da se nije preporučljivo piti vrkutu u trudnoći, eventualno pred kraj i to opet lagani čaj i ne puno.. pa me se bilo napalo da od dvije šalice ne može biti ništa( nije Crnokosa da ne bi bilo) i nisam se htjela mješati više jer ja sam rekla šta znam, a svatko odlučuje kako će i šta Crnokosa ali eto da te utješim ja sam vrkutu pila puna tri mjeseca, i onda sam saznala da sam trudna skoro 2mj, i bilo me strah kako će utjecati,ali dobro je prošlo, čim sam ugledala plusić čaj je postao prošlost
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji