Ja sam zadnjih dana okej s mucninama. Znale me jako primiti ali bez povracanja, samo ono grozno napinjanje..
Cice opet pocele boliti. I puno sam na wcu...
Sanjarka, pitala si za opremu.. Mi cemo to tek tamo debelo iza Nove godine jer nema potrebe ranije. Kako jos nismo svima ni rekli, nisu se ni nudili ista donirati, ali nadam se robicu naslijediti jer imam prijateljice koje ce roditi 5 tj 4 mj prije mene, pa cu preuzeti...
Inace, ja cu za Bozic kupiti nesto za djetence u neutralnoj boji.. Cisto zato sto zelim ja biti prva koja ce svome djetetu kupiti.
Inace, nasla sam vec i kinderbet i prematalicu.. Sve..
Razmisljala sam mozda i Noona kreveticu. Moram se savjetovati s mm, pa cemo vidjeti.. Nama ce i pelene biti izdatak, buduci cemo koristiti pp.
Za sad sam kupila samo grudnjake.
Sad sam išla vidit Noona krevetić što to je i super izgleda, samo sumnjam da ćemo mi ić na tu opciju, no vidit ćemo
Što si sve pronašla? To gledaš po netu ili hodaš po dućanima? Ste kolica gledali?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
3890 kuna .. uf...
Ja sam zasada odabrala kolica..
http://www.svijet-beba.hr/peg-perego/book-plus-s/kolica-3u1/40/29/436
Crvena najvjerovatnije...
Hellouuu lijepe moje uskoro debeljuskaste dame 😊
Da mi ne bi koja poslala ječmenac, mislim iskljucivo na trbuh. 😉
Ja sam u prvoj T dobila 17 kg, ali samo u trbuhu 😆😆😆 za.ebale su me krafne s cokoladom i napolitanke. U ovoj nemam takvih zelja, zato se ubijam u lidlovim kukuruznim pecivima sa sirom 😃😃😃
Sto se tice pelena ja sam vec pisala da i ja mislim uzeti pp, i to bas pp, jer sumnjam da cu kraj troje djece (muz +dvoje) uspjeti ono s tetrama. A i inace volim lijepe tetrice i to je samo za bljuckanje i bilo bi mi zao da su ukakane 😅😅😅
Noona krevetic mi se svidja, ali sumnjam da bi se odlucila bas zato sto onda imam krevet do skole i bok. A posto mi je drugo dijete planiram ionako nesto na kat ili s dodatnim lezajem koji se izvlaci.
Stokke mi se jako svidja, pogotovo zbog visine sjedista za bebe, i dosta je cvrsto ono postolje za noge.
Za prvu sam koristila chicco, 3900 kn na popustu, nikad vise. Kosara je super, ali sportski dio i ono di idu noge koma. Pada non stop pa djetetu vise noge. Dali smo se nagovoriti jer nisam imala prije doticaja sa bilo kakvim bebama. Za ovo dijete u planu :
Kolica, ali ovaj put idem na sajam beba pa cu sva kolica prvo isprobati. Nije mi bitna cijena, stokke kupim i u njemackoj za 1000€, samo u hr nabijaju cijenu do Boga.
Novi kimbac, madrac imamo jako dobar i kvalitetan.
Komodu za presvlacenje nismo uzeli jer smo opet poslusali savjet "sta ce ti to, nikad to neces koristiti", tako da su me ledja ubijala kod presvlacenja na krevetu.
Platnene pelene
Mobil
Jedino me zeza ako bude musko, sve mi je rozo. I ne mogu si sina staviti u rozu hranilicu pa da mi jednog dana dodje i kaze e mama ja sam ipak cura😂😂😂😂😂
Isto smo govorili sve cemo neutralno, ali ne mozes odoliti i na kraju kupis u boji 😅😅
Ne mislim kupovat do proljeca nista.
Jedva cekam da saznam spol. Sad se vise ne mogu ni sjetiti, kad se to vidi? S 20tj ili prije?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozz trudnice moje....evo malo i mene sutra popodne nam je napokon pregled i bit ćemo tad 14 tjedana,jedva čekam da vidim svoju bebicu koliko je narasla ko zna možda i spol saznamo....Ja ne mislim nista još kupovati iako sam našla kolica koja mi se jako svidaju i krevetic samo je problem sto ih nemam nigdi u Splitu za isprobati.sto VI cure mislite kakva su vam...
http://www.fun-baby.net/home/412-ello-djecja-kolica-3u1-siva.html
Sortiraj odgovore
Najstariji