Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    11. Studeni 2015. 10:09

Jutro djevojke...

Sanjarka, super su mi tvoja kolica. Samo, ja sam tek sad kad sam se počela raspitivati shvatila koliko ne znam ništa o tome. 100 stvari treba gledati, kotače npr (ne želiš da ti prelazak preko nečeg neravnog probudi dijete), pa one fore sa autosjedalicama i montiranjem na nekakvu bazu (koja košta 1500kn cca), pa kad se kolica sklope koliko mjesta zauzimaju... i tak... o svemu tome cijena ovisi...

Drago mi je da nisi povratila jučer, evo moram se pohvaliti da nisam ni ja, ali mene pere umor, oko 15h već kljucam ko kokoš!

Ja sam sva u brigama oko stana, moram se nekako skockati, znam da stres utječe na dijete... plan mi je naći stan dok još nemam veliki trbuh, ne želim trpiti odbijanja i predrasude oko mame i bebe ...

Pitanje, meni je ginić rekao da pretrage za krvnu grupu radim u 12.tjednu. Zašto je to nužno? Da li je nužno? Mogu to ranije obaviti?

Sanjarka88
    11. Studeni 2015. 10:41

Ty ja znam otprilike što mi je bitno, želim da imaju košaru jer mi je plan da beba spava u njima preko dana. Nije mi bitna težina jer imamo kuću, i ne teglimo kolica na 100. kat. Isto tako šetnje će biti normalne po ravnom terenu, ne po neravnim terenima i brdima. Lakše je kad je ručka u jednom komadu, lakše je s njima upravljat pa mi se kod ovih sviđa što imaju duplu ručku. I bitno mi je da stanu u auto, e sad recimo sviđaju mi se i abc condor4, http://www.magicbaby.hr/products/kolica-abc-design-condor-4-granit-clone.html no gledajući ovi video pari mi da puno više mjesta zauzimaju kad se sklope, nego 3tec
    as ide na na njih abc design, ali idu i maxi cosi i romer.... no to mi nije tako važno ako će mi povećat cijenu, as je ionako za auto nije mi bitno da ide i na kolica.

Što se tiče krvne grupe, mislim da nema štete, pa nije 12tj toliko kasno, ja sam u prvoj trudnoći vadila jako kasno sa 20+ tjedana. No jedino neznam zbog toga što si kravarila, vidim da Dunya zna više o tome

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.