Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivf_mommy
    10. Studeni 2015. 11:56

meni pomaze dvopek.. i voda na zličicu.. ako se napijem normalno odmah to i povratim.. gin mi je rekao da pijem caj od mente.. meni je od njega bilo jos gore, isto kao i od đumbira..

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 12:10

Mnei menta paše....
    dvopek isto al ne svaki dan, ako mi je baš muka na najjače tada samo štapići slani

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    10. Studeni 2015. 12:22

kad su vas krenila povracanja?meni u prvoj negdi oko kraja 8 tj trudnoce

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 12:33

I ne sjećam se više, izgleda mi kao vječnost, mučnine su mi krenule već sa 5 tjedana i nešto dana....

Majadila
    10. Studeni 2015. 12:34

Ful mi je zao vas koje se mucite s mucninama i povracanjem :(
    Neki dan mi dobra frendica, koja je isto sad kenula raditi na bebi, rekla da ona brije da to zene sve preuvelicavaju, cak je i na moje simptome 1.tromjesecja koji nisu bili tako strasni ali su mi definitivno narusavali kvalitetu zivota, odmahnula rukom i kao, sve je to u glavi. O pa jebemlitimamicu!  
    Samo sam slegnula ramenima i rekla "dobro", a pomislila "vidjet ćeš i sama".

Ja sam prvi bodi (tj. benkicu, saznala kasnije da se to tak zove :D) kupila prosli tjedan, kad mi je gin reko da misli da je decko. Danas idem po kolica, frendica mi poklanja. Ali necemo dalje s kupovanjem jos par mjeseci, ima vremena. Do tada cu se samo raspitivati i pripremati teoretski. 

Inace, ja ne znam kako cu psihicki podnijeti te kile kada krenu rasti. Znam da to ide s trudnocom, ali bit ce zanimljivo to prihvacati. 
    Ful mi je cudan i taj trbuh koji se laaagano zaokruzuje u donjem dijelu, automatski se osjecam ogromno a realno jos se nista ne kuzi, samo ovi koji me dobro poznaju kuze.

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 12:45

Joj šta ne volim ljude  koji sve znaju a nisu još to prošli moja prva trudnoća je bila blažena cila, stvarno nula tegoba, al nisam mislila da ostale žene izmišljaju, pih
    Znači krenuo je trbušćić? Ja mu se baš veselim kg ne, nadam se da ću ih što manje dobit, stvarno se toplo nadam problem je posli s njima, ja sam se prvi put vratila iz rodilišta sa +3 samo pa nikako da odu dole....
    dugo dugo mi je trebalo da vratim svoju kilažu.

koja kolica će te dobit?

Tynchy
    10. Studeni 2015. 12:45

javi nam svakako kako je prošla tvoja "sve je to u glavi" frendica... Baš me zanima..

meni su mučnine bez povraćanja krenule skoro odmah poslije plusića, sa cca 5 tjedana, a povraćanje je krenulo u cca 8.tjednu. Sad sam u 10.tom...

iva1989lea
    10. Studeni 2015. 13:15

Mene je u prvoj mucilo povracanje koje je trajalo mjesec i pol...sad ga jos nema al mi je muka zadnjih dana...kaze prijateljica da su njoj bile totalno razlicite trudnoce...pa mozda i mene preskoci ovaj put hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.