Cure kad ste vi mislile počet kupovat opremu, robicu i tako to?
Meni je najveći problem što nemam šta povratit, pa se izmučim ko pseto za malo pljuvačke i kiseline
al nadajmo se…. nadam se da ćemo bar Božić provest kako spada
danas me direktorica pitala što sam planirala, kad ih napuštam. Rekla sam ako Bog da da sam s njima do kraja, pa je rekla da 45 dana prije poroda bježim
da, da, tak se i mučim, pa lupam po školjci, pa ju grlim koljenima, ma show!
Eto djevojke koje ste T manje od 8-9tjedana čitajte što vas najvjerovatnije čeka..
Plus umor, plus vjetrovi, plus zatvor, i tak to :) slatke muke. ..
Cure kad ste vi mislile počet kupovat opremu, robicu i tako to?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Peppeee dobro nam dosla bas mi je drago zbog tebe... Ja cu vjerovatno oko Bozica il Nove pocet kupovat neke sitnice jer idemo u Hercegovinu par dana...znam da necu odolit hahah
Peppeee dobro nam dosla bas mi je drago zbog tebe… Ja cu vjerovatno oko Bozica il Nove pocet kupovat neke sitnice jer idemo u Hercegovinu par dana…znam da necu odolit hahah
Nećeš čekat da spol saznaš?

Dobar dan svim lipim trudnicama!
Ja se jutros prvi put probudila a da mi nije muka.. lipo se najela, i za 10 min sve ispovracala
Jos kako uzimam utrogestan za odrzavanje trudnoce od njega mi je turbo muka, i kad ga stavljam vaginalno, a kad ga popijem onda ne mogu uopce funkcionirati..
Nadam se da ce mi ga na pregledu ukinit.. ili bar zamjeniti sa necim podnosljivijim..
svima vam ugodan dan

..da nema nade, srce bi prepuklo..
Sanjarka ma neke neutralne boje...od svoje male sam sve podjelila pa sve iznova...al evo prijateljica kaze ima krevetac i kolica,imam necakinju od god dana pa se i njena mama ponudila za dat sta im je viska...tako da ne moram puno trosit
Sanjarka ma neke neutralne boje…od svoje male sam sve podjelila pa sve iznova…al evo prijateljica kaze ima krevetac i kolica,imam necakinju od god dana pa se i njena mama ponudila za dat sta im je viska…tako da ne moram puno trosit
O nemam ni ja više ništa od prve curke... davno je to bilo, tako da sve ispočetka, a i nema mi tko proslijedit pa će bit trošenja

Jep Ty isto nam je, možemo se međusobno tješit ja ne lupam po školjci nego krenem plakat aahahahah
ps. kad ti je slijedeća kontrola?
aaaaaaaaa pa kud još i to sad!!!!! Ma ne sekiraj se, pronać ćeš stan, nije valjda beba prepreka?
ivf o i ti si u našem klubu povračalica, a što reći nego proći će i to
Jep Ty isto nam je, možemo se međusobno tješitja ne lupam po školjci nego krenem plakat aahahahah
ps. kad ti je slijedeća kontrola?
aaaaaaaaa pa kud još i to sad!!!!! Ma ne sekiraj se, pronać ćeš stan, nije valjda beba prepreka?
ivf o i ti si u našem klubu povračalica, a što reći nego proći će i to
u petak mi je sljedeća kontrola, svaki tjedan me naručuje..
da, nevjerovatno ali beba je prepreka... nisam mogla vjerovati .. bebe i kućni ljubimci...
Što se mučnina tiče, ako itko ima ikakav savjet kako ih ublaži, pišite!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji