Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 10:56

Cure kad ste vi mislile počet kupovat opremu, robicu i tako to?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    10. Studeni 2015. 11:11

Peppeee dobro nam dosla bas mi je drago zbog tebe... Ja cu vjerovatno oko Bozica il Nove pocet kupovat neke sitnice jer idemo u Hercegovinu par dana...znam da necu odolit hahah

ivf_mommy
    10. Studeni 2015. 11:18

Dobar dan svim lipim trudnicama! 
    Ja se jutros prvi put probudila a da mi nije muka.. lipo se najela, i za 10 min sve ispovracala 
    Jos kako uzimam utrogestan za odrzavanje trudnoce od njega mi je turbo muka, i kad ga stavljam vaginalno, a kad ga popijem onda ne mogu uopce funkcionirati..
    Nadam se da ce mi ga na pregledu ukinit.. ili bar zamjeniti sa necim podnosljivijim..
    svima vam ugodan dan

..da nema nade, srce bi prepuklo..

iva1989lea
    10. Studeni 2015. 11:23

Sanjarka ma neke neutralne boje...od svoje male sam sve podjelila pa sve iznova...al evo prijateljica kaze ima krevetac i kolica,imam necakinju od god dana pa se i njena mama ponudila za dat sta im je viska...tako da ne moram puno trosit

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 11:28

Jep Ty isto nam je, možemo se međusobno tješit ja ne lupam po školjci nego krenem plakat aahahahah
    ps. kad ti je slijedeća kontrola?

aaaaaaaaa pa kud još i to sad!!!!! Ma ne sekiraj se, pronać ćeš stan, nije valjda beba prepreka?

ivf o i ti si u našem klubu povračalica, a što reći nego proći će i to

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.