Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • itsprobablyme
    10. Studeni 2015. 07:38

Pozdrav mame, 

ja sam jedna nova :) jutros prije posla se pokazao plusić, iako sam nekako i bez njega bila sigurna da raste malo čudo u meni. Pošto sam još šokirana i ne želim nikome govoriti (osim naravno što sam dragoga obradovala), došla sam ovdje k vama da čujem vaše savjete i upute što dalje činiti. Trentno sam jako zbunjena i samo se smijem, ne znam što dalje i da li da se veselim ovoliko ili to sve nakon potvrde ginekologa?

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 08:52

Dobro jutro ljetnice kako ste danas?

Its čestitke od želim ti urednu i školsku trudnoću. Slobodno se veseli, to je to a gin će samo potvrditi kroz koji dan nazovi ginića,pa će ti oni dati termin prvog pregleda s obzirom na zadnju m.

Marie i ti nam ode u drugo tromjesječje nadam se da ćeš se čim prije riješit prištića, stvarno nemam iskustva s njima.

Majo znači još traje borba sa umorom, ah tko zna ima li tome kraja, ja ako nisam na poslu samo ležim i spavam jedino mi tada nije loše kad spavam

Crnokosa pusti sad kg,mislim da nas sve to lagano opterećuje, no što je tu je, to je još jedna naša žrtva

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    10. Studeni 2015. 09:43

Da se i mi ažuriramo, već kad je tu cijela lektira za pročitati za ove koji zabušavaju!
    Jučer izvanredni pregled zbog smeđeg iscjetka, hematom je u pitanju, dobila Duphaston, baš sam se uplašila...smijem na posao, ali bez naprezanja i stresa.
    Danas smo punih 9 tjedana i 17mm!

Mene očito ne muče apsolutno nikakve tegobe za sada, osim što konstantno samo gledam što bih pojela!

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 10:00

Jambice hej! virujem da si se prepala, no dobro je, lipo laganije malo i pij tablete, bit će to ok

Misliš 8 tjedana?

Marie zaboravih te pitat, koliko ti je beba bila velika na pregledu sa 11tj?

PeppePula
    10. Studeni 2015. 10:01

Dobro jutro trudnice

evo i mene konacno na ovom pdf-u....:) Jucer sam ugledala toliko zeljeni plus, nakon 6 bezuspjesnih ciklusa...tj. prvo sam ugledala 2 crtice na first sign, pa onda potvrdila na clear blue digital + i 1-2 :)

Kod gin. sam narucena tek 11.12. sta ce mi biti 8 tjedan, meni je to prekasno :(
     vidim da su neke od vas isle i ranije... također, sestra mi je rekla samo da uzmem folnu, na sta sam joj rekla da sam pila Elevit ali sm prestala kada nije dolazilo do trudnoce. I njen odgovor, onda mozete i to... vidim da neke kombiniraju folnu sa prenatalnim vitaminima, što mi preporučujete? Je li Elevit dovoljan? Znam da se o tome pisalo, ali ima jednostavno previše stranica da ih sve iscitam....

Puse svim trudnicama, pogotovo onima sa kojima sam se druzila na pdf zelim dijete Sanjarka, Tynchy, Dunyasha, Nessah, Marie, Crnokosa... znam da sam nekog zaboravila, nije namjerno... bas se veselim konacno tipkanju ovdje :)

Peppe

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 10:09

Peppeeeeeeeeeeeeeee kako mi je drago vidjeti ti ovdje iskrene čestitke i nek bude školska i uredna
    je malo zvuči predaleko, al možda da pokušaš izdržat do tada pa ćeš bar biti sigurna da ćeš vidjeti malo srčeko

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 10:27

Ty jel kažu to? e dobro jer ja uglavnom bljujem popodne/navečer, jučer sam i popodne i navečer, al zna se desit i ujutro samo rijeđe, u biti uvik mi je muka, ma da krepaš s curkom nisam uopće povraćala..... dobro ima spol hehehhe

Peppe e da ja ne pijem niti folnu niti vitamine, mučnine mi ne dopuštaju

Sanjarka88
    10. Studeni 2015. 10:51

Meni je najveći problem što nemam šta povratit, pa se izmučim ko pseto za malo pljuvačke i kiseline

al nadajmo se.... nadam se da ćemo bar Božić provest kako spada

danas me direktorica pitala što sam planirala, kad ih napuštam. Rekla sam ako Bog da da sam s njima do kraja, pa je rekla da 45 dana prije poroda bježim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.