Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    09. Studeni 2015. 15:11

Marie4 bas sam se jucer pitala di si ...bas mi je drago da si ok i ti i bebac ❤

Dunyasha
    09. Studeni 2015. 16:12

Marie, nek si nam se javila!!
    Kakav je osjecaj kad prode tih 12 tjedana? Jesi li mirnija? Ja s jedne strane imam osjecaj da nikak docekati tih 12 tjedana, a s druge, znam da ce proletiti. 
    Jesi li bila na uzvu?

Majadila
    09. Studeni 2015. 18:26

Ja sam srce vidjela na uzv sa 6+2. :)

Danas je 13+1, opet me oprao umor popodne, a prije toga zelja za slatkim pa su nastradale napolitanke. Mrzim kada me preuzme zelja za junkom, a ne skuzim na vrijeme da je zapravo u pitanju umor. Ubila sam oko sat i pol i jedva dosla k sebi za posao popodne.

Crnokosa
    09. Studeni 2015. 21:03

Bok cure...evo i mene! Jao nisam bila par dana a vi se raspisale,prvo sam se morala vraćati više od 10 str.unazad da nešto ne propustim!Kao što sam rekla imala sam gužvu ovih dana,rođendani i torte...pa nisam stigla pisati! Ja sam ok,sve isto kao i prije,cicke me i dalje rasturaju,problema nemam sa hranom i povraćanjem...više me strah koliko ću se udebljati...jer sam par kila dobila zbog štitnjače i sad ovih klomifena i duphastona...koma!Umorna sam i kad sam gladna moram jesti inače pošizim!

Nove cure...dobrodošle,nadam se da će vam ovdje s nama biti lijepo i da će T proći najbolje što može!

Nesah draga,tako mi je žao što imaš problema s povraćanjem...nadam se da će brzo proći! Cure su ti dobro rekle i ja sam čula da štapići,dvopek,tost i cola pomažu...iako ja baš nisam za sokove,pogotovo gazirano...ali kad me uhvati želja znam popiti čašu!Nadam se da ćeš uspjeti položiti ispite....i ne vjerujem da ćemo u T imati problema sa pameću....pa sad nas je dvoje...moramo biti pametniji Dobila sam D1 uputnicu,ali se još nisam naručila za uzv,jer se mora osobno a ja ne želim toliko izostajati s posla,tako da ću to riješiti u petak jer imam kontrolu za štitnjaču!U ostalom nisam ni planirala prije kraja 11 mj. jer koliko sam ja skužila vi svi računate T po zadnjoj M...ali ja znam kad je bila O,pa si nekako mislim da je bolje da idem kad beba ima barem 6tj.a tako mi je i dr.preporučio!

Što se tiče pelena,još ništa nisam odlučila iako nisam ni razmišljala o platnenim...a što se tiče imena...o tome još nismo pričali ...iako ja imam ideja,ali kladim se da ćemo se teško dogovoriti!

Pepita2109
    09. Studeni 2015. 21:15

Crnokosa ne zamaraj se kilama sada toliko, dugo si se načekala da bi došlo to maleno čudo, i ne daj da te sada kile opterete,već uživaj, ako već ne možeš bez grickanja probaj naći zdrave grickalice, neko suho voće ili slično, ja sam ušla u T da 10kg viška koje sam dobila u kratkom roku ( taman krenula sa vježbanjem ) i eto nakupilo se do sad 14-15 na tih 10 (vidjet ćemo sutra), naravno nećeš se namjerno prežderavati i govoriti ja sam trudna pa mogu, ali nemoj da te to sad zamara jer znam žene koje su pazile pa dobile kg puno, a ima i onih koje ne paze pa dobiju jedva 10-ak, samo nađi neku zadraviju varijantu grickalica i uživaj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Crnokosa
    09. Studeni 2015. 21:36

Pepita…čak i ne mislim da su problem grickalice,tj.možda su bile prije T..ali sad mi se uopće ne traži slatko....ali sam češće gladna,a strah me šta će biti poslije...valjda neću biti kao bure! I ja se tješim s tim da je bitno da je beba tu,kile ću poslije riješiti,ali eto ponekad me uhvati depra!Problem mi je radno vrijeme,tj.pauzu imam tek oko 12...do tad budem turbo gladna...osim ako ujutro ne pojedem sendvič...i to na pauzi je naravno nešto na brzinu...većinom smo svi bili na nekim pekarskim proizvodima što nije dobro...jedno vrijeme si nosim od doma ručak,pa mi se jedno vrijeme neda! I onda jedem opet tek kasno navečer,nekad tek oko 8-9!Morat ću si u međuvremenu ubacivati više voća da ne budem toliko gladna! A imam i problem,koliko god pojedem puno mi je...osjećam taj neki teret u trbuhu,imam osjećaj da ću za mj.dan već imati trbuščić,šta to nije rano???

Pepita2109
    09. Studeni 2015. 21:49

Crnokosa meni je tako bilo kad su prošle mučnine, a trbuščić se vidi kako kome, meni se sa 12tjedana vidio već baš fino(,od tada imam slikice pa vidim), kad se većini još i ne vidi ili izgledaju samo napuhnuto ili najedeno.. ali moj apetit je poslije kontrolirao jogurt, kad bih osjetila glad popila bih malo,a i dobar je za probavu..  a navečer si ubaci neke pahuljice, žitarice ili tako nešto,lagano .. ma samo pozitiva neka trbuščića ja sam ga ponosno pokazivala.. a moja svekrva se bojala da ću izgledati kao bačva, i samo je u jednom periodu trbuh kao prestao bujati, ma biti ćeš savršena trudnica onakva kakva jesi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.