I meni se sviđaju Vito i Leon, al mm ni čut, jer moj otac ima u voznom parku Mercedesa Vitu, a brat mi je do nedavno vozio Seata Leona
I meni se sviđaju Vito i Leon, al mm ni čut, jer moj otac ima u voznom parku Mercedesa Vitu, a brat mi je do nedavno vozio Seata Leona
Ahahahaha.. Da, vidis kako ljudi imaju razne asocijacije.. Meni se recimo jaaaako svida ime Lia. Ali mm za to ime ne zeli ni cut jer ce, kazu, dijete nazivati lisicom... A meni na pamet palo nije...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Baš lijepo ime, Lia, super sviđa mi se.
Ja volim kratka imena, a mm ne, njemu to nadimci hahaha
i on bi Tomislav a ja kažem ajmo Toma, ma kakvi

ja u prvoj trudnoci dobila oko 17 kg...al tad nije bilo strasno jer sam imala puno manje nego sad...meni je Nika predivno ime...al za sada smo na David ili Elena
ja u prvoj trudnoci dobila oko 17 kg…al tad nije bilo strasno jer sam imala puno manje nego sad…meni je Nika predivno ime…al za sada smo na David ili Elena
I ja htjedoh David, al nije prošlo

A da to da se ne pazi kako ide s prezimenom mi je posebni specijal

Drage moje, danas mi je 12+3. Napredak je velik stvarno se osjeti razlika kad prođe tih famoznih 12 tj. Lagano stiže i trbuščić. Primjetili smo MM po slikicama jer on me slika svaki tjedan.
Ja muku mučim sa prištićima, nakon podužeg surfanja uputila sam se u dm, zamolila ženu farmaceutkinju koja radi tamo za savjet. Preporučila mi je da neka probam sam Alveder Clear kolekcijom koja je kao prirodna kozmetika njihove marke. Uzela sam za umivanje, fluid i sos serum jer ima dosta pravih tinejdžerskih prištića. Koristim je 3 dana i vidi se mala razlika no meni izgleda isto. MM je reko da se mi vidi. Oprostite na podužem postu.
Drage moje, danas mi je 12+3. Napredak je velik stvarno se osjeti razlika kad prođe tih famoznih 12 tj. Lagano stiže i trbuščić. Primjetili smo MM po slikicama jer on me slika svaki tjedan.
Ja muku mučim sa prištićima, nakon podužeg surfanja uputila sam se u dm, zamolila ženu farmaceutkinju koja radi tamo za savjet. Preporučila mi je da neka probam sam Alveder Clear kolekcijom koja je kao prirodna kozmetika njihove marke. Uzela sam za umivanje, fluid i sos serum jer ima dosta pravih tinejdžerskih prištića. Koristim je 3 dana i vidi se mala razlika no meni izgleda isto. MM je reko da se mi vidi. Oprostite na podužem postu.
eeej super sta si se javila, nekog muci povracanje,nekog pristici, uvik nesto
Ugl.nismo tradicionalni,cak nemam njegovo prezime vec sam zadzala svoje.Njegovi ako ce se bunit, njihova stvar,moji nemaju nikakve sulude ideje tog tipa, oce li dite imat njihovo ime

i odlucili sno da ne zelimo dat po nikome jer se uvijek netko buni...imali smo situaciju u obitelji da se ime mjenjalo zadnjih mjesec dana jer nije pasalo drugoj strani obitelji sto nije ime po njima...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji