Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    08. Studeni 2015. 20:40

Nessah tu smo u 2-3 dana razlike al su nas skoro isti simptomi.meni isto vec dva dana dolazi povratit i muka mi je...cice danas malo popustile...iscjedak od dana do dana...nekad ima malo a nelad imam osjecaj da tece slap hahahha al sve u svemu ok je...o umoru necu ni pricat...nista mi se ne da...

Nessah
    08. Studeni 2015. 22:07

Iva Lea, nadam se da mozes bar jest. Meni se doslovno unazad 4 dana sve poremetilo. Nista nemogu jest. Al ono, nista. Sve mi diže želudac i tjera me na povraćanje a od povraćanja bude nista samo me izmuči. Nemam omiljenu hranu niti da mi nesto posebno smeta, meni SVE smeta. Pijenje vode mi diže želudac… Ono katastrofa! Nisam ovo očekivala. Na reklamama sve trudnice su nasmijane i vesele. Nitko ne prica o side effects 😂😂😂😂 hehehehhehehee!!!
    Baš me izludilo ovo, a zapravo u srcu slavim jer osjecam da je sve uredu sto cu potvrditi u Srijedu 11.11.  Jedva čekam da izadjem iz ovog prvog tromjesecja,jedva čekam! Slatke naše brige. Što sve moramo istrpit za naše mrvice 😅😅😅❤️❤️❤️

Nessah
    08. Studeni 2015. 22:14

P.s. I jedan oooogroman simptom koji sam izostavila - vjetrovi…. 💨💨💨 Kad se olakšam kao da sam ispustila sve negativno iz sebe. Tako se osjećam. A žao mi muža jako, mada me tolerira jer nam je sve ovo novo… Sorry cure na iskrenosti ali to su stvarne stvari i nije sve hearts and flowers and everything pink… Već vidim da će ovo bit jedno od najuzbudljivijih putovanja u životu mom… 🙈❤️

pupoljak
    09. Studeni 2015. 07:55

Jutro trudnice..Dunyasha ja stvarno i ode na hitnu sinoc ...citav dan me pratili neki tupi povremeni bolovi u dodnjem djelu stomaka i povremena probadanja jajnika al najvise ljevog tako da sam u hitnu otisla cim je m.m s posla dosao...i zanimljivo ja radila vec dva testa poz,a sinoc dva neg,jos ni ne moze da vidi trudnocu ni nista a 4 sedmice i 4 dana je,danas vec 5...radili su hormone pa ce danas javiti jesam li uopste i trudna ..i sto sam primjetila dok sam testove radila da je urin nekako mutan,ko pahuljice da su u njemu,jel imao nekoh slicno iskustvo?

pupoljak
    09. Studeni 2015. 07:55

Jutro trudnice..Dunyasha ja stvarno i ode na hitnu sinoc ...citav dan me pratili neki tupi povremeni bolovi u dodnjem djelu stomaka i povremena probadanja jajnika al najvise ljevog tako da sam u hitnu otisla cim je m.m s posla dosao...i zanimljivo ja radila vec dva testa poz,a sinoc dva neg,jos ni ne moze da vidi trudnocu ni nista a 4 sedmice i 4 dana je,danas vec 5...radili su hormone pa ce danas javiti jesam li uopste i trudna ..i sto sam primjetila dok sam testove radila da je urin nekako mutan,ko pahuljice da su u njemu,jel imao nekoh slicno iskustvo?

Sanjarka88
    09. Studeni 2015. 09:10

Dobro jutro trudnice

Vidim raspisale se vi preko vikenda , slabo sam zapamtila što ste tipkarale.
    Ja imala još jedan vikend povraćanja, spavanja, iscrpljenosti.... na izmaku sam snaga ponekad

Pupoljak žao mi je što se to sad događaa čekaj rezultate, moguće je da je biokemijska trudnoća bila.... drži se, tu smo za utjehu

Svima ostalim trudnicama pusa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    09. Studeni 2015. 09:43

Nessah a ono jedem al bas biram...neke stvari koje volim mi ne pasu sad...evo i jutros isto...dize mi se zeludac...kakve ste s spavanjem?ja sam umorna al skroz lose spavam...vrtim se cijeću noc...

Sanjarka88
    09. Studeni 2015. 10:04

Ja hb spavam super, i to mi je jedini dio dana da se odmorim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    09. Studeni 2015. 10:22

Dobro jutro cure 😊
    Pupoljak draga ja vibram da je sve okej i da je jos rano da se vidi 😊 a i je jos uvijek rano, ja sam isto bila sa 5 tjedana u prvoj T, 20 minuta je pregledavao, i na kraju tek nasao neku mikroskopsku tockicu za koju je rekao da bi mogla biti T. Jesu ti vadili betu?
    Nessah draga slazem se s Pepitom, mene spasava cola, kao i u prvoj T. Ne pijem je na litre, ali pola case kad mi je muka, a upravo mi je ovako kao tebi bilo, i to me spasavalo. Nemoj jesti sve odjednom nego svako toliko po malo. Ali ako ti sta znaci evo meni polako prestaje to sve. Sise me bole najvise po noci kad se okrecem, ali i to je sve manje i manje. ♡ 
    Sanjarka proci ce draga, nadam se u tvom slucaju jako brzo 💜
    Lea spavaj koliko mozes i odmaraj, i to ce proci. A onda ce doci i ona famozna nesanica. Hehe.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

ivf_mommy
    09. Studeni 2015. 10:46

Dobro jutro cure, ja sam nova na forumu i friška trudnica. U ponedjeljak su testovi i beta bili pozitivni. Inače , ovo mi je prva trudnoća, i ostvarili smo je potpomognutom oplodnjom. Tek 18.11 je ultrazvuk.
    Termin bi mi prema datumu oplodnje trebao biti 11.7

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.