Dobar dan zenske!
Kako ste danas?
Pupoljak, jos je jako rano da ise ista vidi na uzv-u, zato doktori i kazu da se 2 tj priceka prije prvog pregleda. U ovako ranim situacijama, beta iz krvi je najvjerodostojniji test. Iako me malo bune tvoji pozitivni pa negativni testovi na trudnocu..
Bruna, jesi li ti bila na hitnoj na kraju jucer?
Nessah, vidjet ces 11. malo , ne brini se! Bit ce to sve u redu.
Sanjarka, jos te drze mucnine? Bas mi je zao.. Mene sad nekoliko dana nisu lovile, cak me i cice manje bole. Bole jos uvijek, ali je vise onako uzasno jako. To je valjda zbog toga sto se polaaako polako priblizavamo kraju tog prvog trimestra..
Dajte da vas pitam, je li 13+3 kasno za nuhalni nabor? Mene moja dr. naime, tek tada narucila za iducu kontrolu, pa sad malo brigam.. Ali zena je dr. zna kaj radi. Zar ne?
Pusa cure, uzivajte!
Sanjarka88,Babygirl hvala na podrsci,betu su mi odmah sinoc vadili i evo sad mi javise da je oko 1000 i kazu da je to dobro,sutra popdne vadim opet pa nadam se da ce se ok biti.Nadam se da nije moguce po ovako velikoj beti da bude ,sta vi mislite?Valjda imam toliko srece da nesto s njihovim testovima sinoc nije bilo ok...ivf_mommy dobrodosla,jel mozes molim te reci u kojoj si sedmici vadila betu i kolika je bila,da imam bar neki uvid
Babygirl nadam se jer sam baš na izmaku snage nekako, nadam se da da ću imat te sreće pa će oko 12.tjedna sve doć na svoje. Nessah suosjećam čini se da imaš najsličnije simptome meni, ja ne kuham već duže vremena npr., neide jbg, ne kupujem namirnice ma ništa ništa šta ima veze sa hranom
cola i meni paše, no sad sam i prehlađena i ne paše mi ni to na grlo....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure i zene nase male zajednice! Evo Nessah vasa pokusava uciti za ispite ali koncentracija je jutros ravna nuli. Nadam se da nije istina da trudnice malo ''poglupave'' kad ostanu trudne. Cesto znam cuti kad neka kaze nesto nesmisleno onda se izrazi terminom ''pregnancy brain''. Pa nije valjda da cu sad roknit sve ispite… Taman mi je to jos trebalo…
Pupoljak i ja smatram da je jos prerano za ista pronaci. Vec na sljedecem pregledu ces ugledati svoju tockicu, imaj vjeru i budi pozitivna.
Sanjarka daj reci i ti neki tajni adut iz rukava kako se boriti protiv mucnina… Nadam se da ce nas ubrzo sve ovo napustiti…
IvaLea ajde bar mozes nesto pojesti. Evo ja sam danas dobra. Ali zato jutros oko 5-6h Probudio me nagon za povratiti… Uzas.. Na kraju naravno nisam povratila. A moje spavanje je ono, dobro i lose. Imam dobrih noci, ali imam i losih kao evo jutros… Uglavnom su dobre noci ometane samo odlascima na wc i to je to. Nekad samo osjetim muku i po noci ali brzo zaspim pa zaboravim… I tako u krug… Ja jedva cekam izlazak iz ovog tomjesecja.
BabyGirl koliko si ti sada tocno? Sorry nemogu popamtit sve… Nadam se da ce i mene molat uskoro jer jucer sam bas bila kriticna. Nemogu nista o sebi. Samo se sklupcam i cekam da prodje. Cola nije losa ideja ali evo vidis, sama pomisao da ju cugnem mi se dize zeludac… Ja sam izgleda neka vanserijska trudnica. SVE mi dize zeludac. Voda mi dize zeludac. Da si ne skuham caj , nikakvu tekucinu nebi uspila unijeti u sebe. Danas kontam malo tikvica ispeci i koju hrenovku i evo vec me muka lovi kako cu to izvest a moram… Teska borba same sa sobom… Nadam se da ce me molat uskoro inace cu doc na prvi pregled sad u sridu sa -5kg. Blago nasoj Pepiti , ona svoju srecicu samo sto nije ugledala… I sve ce se ovo zaboravit u tom trenutku, znam ja to…
Bas me zanima sto je sa Crnokosom??? Ima li je? Kakva je situacija kod nje? Je li uspila dobit onu uputnicu?? Neznam na kojoj je jos temi jer ja pratim samo ovu i Tko planira i radi na bebi.
Pozdrav Dunyasha,evo upravo sam napisala kako je trenutno,a sad si me dodoatno utjesila tim da je moguce da se nista jos ne moze vidjet,a i ja sam citavu noc razmisljala o tim testovima negativnim...i da jutros nemam bolove sve je ok...Hvala puno
ivf_mommy dobro nam došla i dugo se tipkale, želim ti urednu i školsku trudnoću
Dunya da da nemam mira, a prošli vikend bila ko nova, kao da je sve rukom odnešeno i onda opet nanovo, proteklih par dana najgore do sada, pojačava se umjesto da opada
cice me skoro više ne bole, samo su bradavice tamnije i na dodir osjetljivije. Al osim šta ne bole više, niti su natekle i tvrde kao prvih par tjedana baš su došle na staro bar nešto
Mislim da se nuhalni radi do 14 tjedna ako se ne varam, no nisam sigurna nek neka cura potvrdi
Pupoljak beta zvuči super, no ono što je najvažnije je da se dupla, kad sutra izvadiš trebala bi biti oko 2000 da se potvrdi uredna trudnoća, držim fige na najjače
Nessah mene ne pitaj, ja ne jedem ništa, mene svi viču al ja ne mogu.... ima momenata kad mogu nešto bez puno okusa i mirisa, neznam kad sam zadnji put pojela nešto konkretno ima 5-6tjedana, pa jedem dvopek, štapiće i tako.... al kad ne mogu ne forsiram. Ja sam na - 3-4kg
ivf_mommy dobro nam dosla i takodjer ti zelim zdravu i veselu trudnocu! Koji ti je to pokusaj IVF-a da si ostala trudna? Ja sam trudna drugi put s obzirom da je prva trudnoca zavrsila spontanim u 7tjednu trudnoce ovo ljeto. Ali kao da je prva jer evo upravo pisem ostalim curama kako nisam svoja vec par dana… Ovo nista nisam prozivjela u prvoj trudnoci…
Joooooj Sanjarka kad vidim da si 10weeks i 2 days odmah me muka ulovila jer ako i mene bude tako drzalo pa ova moja mrvica ce opstat samo cudom jer kako se hranim ovo je katastrofa. Nadam se da ce mi ginekolog na prvom uzv-u dati neki dobar savijet i preporuku sto da radim sa prehranom…
Sortiraj odgovore
Najstariji