Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupoljak
    09. Studeni 2015. 11:20

Hvala cure puno na lijepim zeljama,javim sta je bilo,a mislim pozitivno,osjecam da ce biti...
    Dunyasha prvo me saljes na hitnu pa me sad prijavljujes  salim se naravno  Valjda nece bit frke

Nessah
    09. Studeni 2015. 11:21

Sanjarka evo ja sam mog muza upravo poslala po dvopek. Ako sve drugo zakaze, valjda ce dvopek uspit izgurat dane… Ajme koja je ovo muka. Gladan bit a nemo's jest… 

pupoljak
    09. Studeni 2015. 11:22

ivf_mommy hvala velika,znaci to je super zasad,sad mi je lakse...

ivf_mommy
    09. Studeni 2015. 11:25

Hvala svima na lijepim zeljama, uspjelo nam je iz treceg pokusaja. prvi stimulirani postupak smo imali u trecem mjesecu ove godine,dobili 8 embrija , dva vratili a 6 zamrznuli. u sedmi mjesec imali transfer smrznutih i sad evo opet.. s tim da su mi između ova dva zadnja postupka otkrili da imam trombofiliju..pa sam sad dobila i injekcije Fragmin koje si moram davati sama svaku vecer.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Pepita2109
    09. Studeni 2015. 11:37

Nessah vjeruj mi sad ti se čini kao da nikad kraja ovoj mučnini i tom osjećaju iscrpljenosti,ali kad prođe imat ćeš osjećaj kao da je trajalo nešto kratko nećeš se sjećati koliko ti je teško bilo.. svako tromjesečje nosi svoje čari.. cijela trudnoća mi je prošla začas kao da sam jučer ugledala plusić,a sada odbrojavam tih 15 dana do kraja koji sporo prolaze hehe nama trudnicama nikako udovoljiti 
    moraš naći nešto što ti odgovara (apetit) jer bitno je kao što sam rekla da unosiš nešto u sebi jer izgladnjivanje iako nije namjerno samo pojačava mučninu, nagon za povraćanje a o iscrpljenosti da i ne pričam.. ajme meni ja sam sve i svašta pokušala, kažem u početku sam živjela na ljutim žvakama, ni vodu ni išta nisam mogla vidjeti, e onda mi je dragi donio štapiće i preporodila se, pa prešla ubrzo na dvopeke, pila coca colu isto kao i babygirl,i onda sam prešla lagano na one lagane mliječne namaze.. nađi nešto zbog sebe jer i koncentracija ti je slabija ako ne jedeš bar nešto.. probaj sa dvopekima i čajem, ne moraš ga ni zasladiti ako ti ne paše lagani napravi i pijuckaj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.