Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Studeni 2015. 11:45

Gdje nam je Ty?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    09. Studeni 2015. 11:53

Dobrodosle nove cure, jos bolje nas nasle, i duuugo se tipkale 

Jucer sam bila na kavi sa trudnom prijom, i razgovor je zapoceo ovako: Ej kako si? L : ne moj mi nista govorit, luda sam, zivcana i nimalo blazena, a ti? Joj, mene streca u livom jajniku, i imam osjecaj da je ovo naj ludji PMS ikad, zapravo jaci jedno 1000 puta  ugl.zvucale smo ko neke babe,iako smo presretne,al brutalno iskrene.

Nisam povracala,pa ne znam kako vam je curke,al mogu samo rec, procice i to, utjesno znam 

ivf_mommy
    09. Studeni 2015. 12:04

Hvala vam ponovno svima <3
    I ja imam mucnine po cijeli dan.. rijetko povratim, al nista ne mogu stavit u usta..
    iako nekako se nadam dok imam ovakve simptome da je sve u redu.. bit cu mirnija nakon prvog uzv.
    sa koliko ste vi imale prvi uzv?

..da nema nade, srce bi prepuklo..

iva1989lea
    09. Studeni 2015. 12:51

Nove trudnice dobro nam dosle 😊 ja sam isla na prvi uzv sa 6+3 sve je bilo ok i srce je kucalo...iduci nam je 24.11. kad ce bit oko 9tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.