Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Studeni 2015. 13:22

O Ty moja sve znam sve razumim, i mene to ometa u normalnoj volji i i življenju, al ajmo se obe nadat da brojimo još sitno do kraja mučnina..... kako stojiš s kg?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    09. Studeni 2015. 13:42

Mene strah kilograma...i ovako imam previse stitnjaca me zeza totalno...iako kedem raznovrsno i voce i svasta...

bettyboop_st
    09. Studeni 2015. 13:43

Dajte curke, ako je koja bila u slicnoj situaciji..nek javi.Jajnik ( iako to nije) al ono mjesto, me u pocetku  znalo probost, mozda jednom..dva puta.Gimic je reka da se maternoca siri, e sad..jucer je tako pocelo,pa stalo.. i danas opet zeza.Ginekolog radi danas dvokratno,savjet molim,hvala

Sanjarka88
    09. Studeni 2015. 13:44

Ja sam i dalje na cca -3, na dane jedva hodam kad me baš stisne pa ne jedem uopće. Ležanje i spavanje postale moje najdraže zanimacije

Hhahahah šta god da stiže ne može bit gore od ovoga no way ja se ne sjećam nekih posebnih tegoba, ostale cure?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.