O Ty moja sve znam sve razumim, i mene to ometa u normalnoj volji i i življenju, al ajmo se obe nadat da brojimo još sitno do kraja mučnina..... kako stojiš s kg?
O Ty moja sve znam sve razumim, i mene to ometa u normalnoj volji i i življenju, al ajmo se obe nadat da brojimo još sitno do kraja mučnina….. kako stojiš s kg?
Strah me stati na vagu ali mislim da sam bar kilu izgubila od povraćanja...
Ti?
E da, šta nam nakon mučnina sljedi od simptoma i tegoba? :) da se odmah pripremim...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene strah kilograma...i ovako imam previse stitnjaca me zeza totalno...iako kedem raznovrsno i voce i svasta...

Dajte curke, ako je koja bila u slicnoj situaciji..nek javi.Jajnik ( iako to nije) al ono mjesto, me u pocetku znalo probost, mozda jednom..dva puta.Gimic je reka da se maternoca siri, e sad..jucer je tako pocelo,pa stalo.. i danas opet zeza.Ginekolog radi danas dvokratno,savjet molim,hvala
Dajte curke, ako je koja bila u slicnoj situaciji..nek javi.Jajnik ( iako to nije) al ono mjesto, me u pocetku znalo probost, mozda jednom..dva puta.Gimic je reka da se maternoca siri, e sad..jucer je tako pocelo,pa stalo.. i danas opet zeza.Ginekolog radi danas dvokratno,savjet molim,hvala
Nemoj se brinit, to je sve normalno. A i sad mi rekao dr. Mimica da sva boluckanja, probadanja mogu očekivat, i da spadju pod kategoriju normalno
Iva koliko si dobila u prvoj trudnoći?

Sve smo bile u toj situaciji i jos uvijek smo Boluckanje i grcici su normalna stvar, siri se tkivo maternice. I dok god nema krvarenja, a nema, nema mjesta panici. Ako mozes, malo lezi kad te pocne boluckati. I to na lijevi bok, pomaze kod cirkulacije izmedu tebe i bebe. I bez straha. Fazolko je dobro (super mi je to ime za bebicu- fazolko
)

Ja sam i dalje na cca -3, na dane jedva hodam kad me baš stisne pa ne jedem uopće. Ležanje i spavanje postale moje najdraže zanimacije
Hhahahah šta god da stiže ne može bit gore od ovoga no way ja se ne sjećam nekih posebnih tegoba, ostale cure?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji