Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    06. Studeni 2015. 07:14

Sanjarka  Pre prekrasno. Sad će redom sve cure otkrivati te male boksace ruke i noge 
    I super ak je trudnoca 10/11, znaci da je 13. tjedan blizu 

Nove cure, dobrodošle!

Tynchy
    06. Studeni 2015. 08:18

Sanjarka, ovo zvuči toliko divno i stvarno da kao da opisuješ svoju bebu u kinderbetu ili čak igraonici...

meni nije jasno kakvi su to uzv-i da se to tak dobro vidi? pa kod mog ginića sam jedva vidjela ruke i noge, nikakvo micanje, hopsanje niti mahanje nisam vidjela... ne razumijem, možda nešto nije ok? :(

Sanjarka88
    06. Studeni 2015. 09:00

Dobro jutro ljetnice moje

Ja se malo prehladila, ništa me ne boli samo mi nos zaštopan, pa se nisam baš naspavala. Moram do ljekarne danas da vidim jel mogu šta kapat, bar prije spavanja.

Ty a kako si vidila kad si bila u privatnice? To sve ovisi o kvaliteti aparata, iako je vrlo moguće da je bebac spavao, da je moj uzv trajao recimo par minuta nebi ništa vidila jer se prvih par minuta apsolutno nije micalo.

Betty bila sam kod dr. Mimice. Splićanke ako vam ikad zatreba drugo mišljenje, dodatni pregled ili nešto slično, tople preporuke za njega. Sad sam i sama vidila zašto je na takvom glasu.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    06. Studeni 2015. 10:37

Dobar dan zenske!
    Kako ste danas? Petak je, vjerujem da ste odmah bolje!
    Tynchy, dobro ti Sanjarka kazr, ako ti je uzv relativno kratko trajao, nije bilo prilike da to sve vidis. Meni je dr. radila uzv skoro 10 minuta, izokrenula je sondu u svim smjerovima, sve objasnila, zato i je tako dugo trajao. Meni se bebe doduse cijelo vrijeme gibao, cak je i dr.rekla: da, da, sad se pred mamom pravis vazan. 
    Trazi dr. iduci put da ti sve pokaze i objasni. Meni je cak pokazivala gdje se usta nalaze! 
    Pusa cure, uzivajte!

iva1989lea
    07. Studeni 2015. 10:20

Dobro jutro trudnice 😊 kako ste danas?nadam se da uzivate u lijepom danu i da ste sve ok ...mi odmaramo i uzivamo...

Marelicaa
    07. Studeni 2015. 11:06

Dobro Jutro  Sanjarka88 toliko me tvoj post raznjezio da sam i zaplakala izgleda da me hormoncici ozbiljno pucaju  kako ste vi ostale trudnice jeste i vi osjetljive i promjenite 100 vrsta raspolozenja u danu

https://lmtm.lilypie.com/eyVzp1.png

pupoljak
    07. Studeni 2015. 18:26

Zdravo buduce mame. .evo vam jos jednog novog kolacica ...nadam se da cu i ja postati mama na ljeto iduce godine..trenutno sam 4 sedmice i 3 dana,prvu sam trudnocu imala bligted owum u 11.sedmici i sada se jako bojim sta ce biti.....vama zelim sve najbolje...da uspjesno docekate vase bebe..a i ja s vama 

baby♡girl
    07. Studeni 2015. 18:41

Dobro vecer curke 😊
    Sanjarka predivno, bas bas predivno. 
    Ty ja sam u prvoj T otisla jednom kod soc.ginekologice i da ti pravo kazem, nista nisam skuzila na njenom 5sekundnom uzv-u iz 60-tih. Kod ovog privatnog kod kojeg cu vodim i ovu T apsolutno sve vidim. Sve mjeri i sve sto radi objasnjava kako i zasto. I zato i idem kod njega. I najgore mi je bilo kod soc. kad sam u visokoj T dosla samo po uputnicu i cekala 1:45 minuta na nju. Poludila sam. I to prenesena T, vec sam zivcana bila, sorala me zgaravica, dobro da i agresivna nisam postala 😂😂😂😂
    Dobrodosla pupoljak zelim ti urednu trudnocu 😉
    Cure tema nam je stvarno zamrla. Ja tipkam i na zimskim, lijepo sam se pronasla s njima jer ima cura s kojima sam se dugo druzila na prvoj temi planiranja. 
    Vec par puta pokrecem neku raspravu u dobrom smislu, kao ono za rodiliste, pa sam vam bila zaljepila onaj clanak da se skupa nasmijemo, ali slabo je povratnih komentara bilo. 
    Evo probat cu opet 😂😂😆😆
    Sta mislite o platnenim pelenama? Ili ste ipak za jednokratne? 
    Marelica, Sanjarka, Dunya, Ty, Nessah, lea, Majadila, Betty i sve ostale koje sam nenamjerno izostavila puno vas pozdravljam 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

pupoljak
    07. Studeni 2015. 18:45

Hvala babygirl

iva1989lea
    07. Studeni 2015. 20:06

Pupoljak dobro nam dosla...zelim ti skolsku trudnocu 😊 Baby girl ❤ kako si?bas nam je tema zamrla...evo ja sa svojom soc.gin. zadovoljna skrpz...bila sam pola sata kod nje prvi put...vidit cemo iduci...ja ostajem pri jednokratnim pelenama :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.