ja se slazem sto se tice pozitive...ne zelim razmisljat negativno u trudnoci...ja razmisljam o kolicima o kreveticu i o imenima...samo pozitivno...mene cice danas ne bole...al su velike i zile se vide...al mi je muka ova dva dana ajmeee meni...
babygirl ma nisam mogla a da ne vidim svoj nick u tvom postu, hvala ti draga i drago mi je da su te zainteresirale platnene pelene baš sam happy
ostale trudnice želim vam sve najjjjbolje i samo punoooo pozitiveeeeee bebice to vole
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita 💜💜💜
Ja cu isto morat dosta procitati o tome svemu, sto se tice pp, da znam koliko cega da pripremim.
Betty pratit cu sta ces pisati, kao i zimske bebice i taj dio o platnenim, a i Pepita ce javiti iz prve ruke kako funkcionira 😘😘😘
Lea mene malo bole, malo ne bole. Ali to popusti tamo oko 12 tj. Onda dodju neke druge boljke haha. Mene su npr grcevi u listovima skoro poslali kod psihijatra jer sam toliko psovala kad bi me u sred noci uhvatile da mi se mm prepao i mislio da sam skroz skrenula 😂😂😂 a ona zgaravica predkraj aaaaa 😢😢😢😢 nikad necu zaboraviti, odemo na rucak, sarma bila u ponudi, meni oci gladne, narucim, krenem jesti, i evo je. Dobro da nisam pocela plakati. Vec sam i od nje ludila. Ali sam se fino skulirano ustala, otisla par metara dalje u ljekarnu i rekla onoj teti tamo: Zeno, daj mi nesto za zgaravicu sto djeluje ODMAH. Eno mi se sarma ohladi 😂😂😂 dala renes tabletice koje cuclas ustvari, blazene bile. Da skratim, pojela sam sarmu. I onu drugu sto sam narucila. 😆😆😆😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Betty hahah zakon si jadna ja s cicama...jedan dan nemogu zaspat drugi dan ne osjetim pa se zabrinem...Baby girl ja u prvoj bas i nisam imala zgaravicu...al sad cekam ako bude kao u prvoj povracanje bi trebalo krenit svaki dan...neznam kako vi cure al ja se bas nemogu naspavat ovih dana....
Sortiraj odgovore
Najstariji