Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    08. Studeni 2015. 10:09

Jutro! 
    Danas smo aktivne od jutra!! 
    Bettyboop, znaci i ti ces pp! Super!! Ima jos vremena, ali ja ih planiram poceti kupovati kroz mjesec, dva. Pa svaki mjesec po malo.. Lakse mi je tako nego odjednom.. Buduci da sam procitala da ih treba oko 20.. Ali cu svima koji ce zeljeti stogod kupiti reci da kupuju platnene pelene. 
    Dns planiramo reci didi moga muza (koji ima 91 godinu) da mu stize praunuce... Mislim da ce se rasplakati koliko to dugo ceka. 
    Inace, moja je mama rekla da stize Nika.. Pa smo se mm i ja zapravo ulovili kako nam se svida to ime! Tako da, tko zna.. Ako bude cura, mozda bude i Nika. 
    Uzivajte cure danas, divan je dan! 
    Pupoljak, obavezno dbs na hitnu i javi sto su ti rekli.
    Pusa cure!

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 13:09

Trudnice drage buduće platnenopelenašice
    Ako ima koja fb, evo vam link grupe u koju da se učlanite, meni je super.. imate u dokumentima njihovim puno fajlova iz kojih možete puno toga saznati,a ono šta vam i ne bude jasno uvijek pitate i odgovore vam one već iskusne   https://www.facebook.com/groups/moderneplatnenepelene.mpp/?fref=nf

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

pupoljak
    08. Studeni 2015. 13:29

Dan cure,hvala svima koje su mi pozeljele dobrodoslicu i ugodnu trudnocu...Dunyasha pozdrav, zasto da ja idem na hitnu?Ili si to mislila Bruni257 da kazes,ona treba ici danas?Bruna257 pozdrav,nova sam ovdje,a vidim da je tvoja zadnja mens. bila 7.10. kao i u mene .Nada se da ce sve biti ok s tim iscjetkom..ja nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi a i mene malo muci sto par dana dobijem povremeno male bolove u jajnicima nekad u ljevom nekad u desnom..al sve se bojim jos da idem ginekologu..voljela bih da sacekam dok ne budem sigurna da mogu vidjet svoju bebicu ovog puta...pa ne znam sta da radim..

pupoljak
    08. Studeni 2015. 13:56

Ah ma nista,odmah sam pretpostavila...i sama sam takva 

Nessah
    08. Studeni 2015. 18:47

Vecer curke 
    Prije svega dobro dosle nove clanice nase male zajednice. Veselim se druzenju sa vama!
    Vidim da par vas odgadja prvi uzv zbog prethodnog iskustva sa spontanim kao i ja sama. Totalno vas razumijem. Ja sam takodjer odlucila otici sada 11.11. kada ce mi biti tocno 8weeks (zadnja menga bila 17.09.) jer prvo iskustvo me psihicki slomilo svakim odlaskom na uzv od 4/5weeks do 7weeks kada se spontani i dogodio koji su mi i predvidili na prvom uzv-u. Tesko je sada ne biti uplasen no ovaj put kao sto kazete pristupam svemu opustenije! Ne bojim se jer osjecam na sebi da je ovaj put doista sve uredu a to mi potvrdjuje i oooooogromna pojava simptoma.
    Zene drage, evo ja sam 7weeks i 4 dana. Mene zadnjih 4 dana mucnina i nagon za povracanje ubija. Ne povracam ali me zeludac doslovno ubija. Valjda se to kaze zgaravica ili kako vec. Gladna sam ali sva hrana mi se ogadila. Na pomisao da ista stavim u usta dize mi se zeludac. Na pijenje vode mi se gadi i dize mi se zeludac. Ono , preokret samo takav. Jedva jedem jer sve nasilu guram u usta, dok jedem sve mi je u grlu za povratit. Katastrofa, ovo nije kako sam zamislila da ce bit. Sve mi smeta i smrdi. Ne podnosim miris mog omiljenog omeksivaca. Razgrcem robu i u prazno rigam jer me izritira miris… Ono, uzas zivi. Bas sam postala hot mess sto se kaze. A moram jos koji dan glumit da sam dobro pred mojima da ne posumnjaju jer smo im odlucili reci da sam trudna poslije prvog uzv-a. Cicke me idalje bole konstantno, narasle su, isto primjecujem da su se pojavile te bijele kvrgice u aureolama koje "podmazuju" bradavicu pri dojenju. Buša boli tu i tamo, jajnici tu i tamo, stalno je prisutan taj osjecaj "necega" u trbuhu. Iscjedak prisutan stalno, obilan na dane. Piskim kao luda, svako pol sata sam na wc-u-doslovno.Umorna dosta i iako sam rekla da necu imati "naps" tokom dana morala sam popustiti jer nemogu izdrzat a da ne zaspem bar malo u srid dana.. To nisam ja definitvno. Emocije prste na sve strane, placem ko malo dite na svaku glupost. Moji misle da sam skrenila 😂😂😂 A nisu ni svijesni da im je prvo unuce na putu ❤️❤️
    BabyGirl jaooo ja nemam pojma pola pojmova o cemu se tu prica jer iskreno nikad nisam bila "baby person" tako da me te stvari nikad nisu zanimale i sad sam ti kao Alisa u zemlji cudesa. Niti znam sta su pp niti znam kakve su one Pampers ili koje vec postoje. Ja jos nemam pojma o nicemu tako da ni neznam sto zelim za svoju bebu. Nadam se da cu uz vas saznati sto je najbolje za bebu jer to je ono sto sve zelimo zar ne?!
    Dajte molim vas recite mi jel vas puca ovako na hard ovaj zeludac jer mene ovo ispaljuje doslovno?! Nemogu funkcionirati normalno a pripremam 3 ispita ovaj tjedan. Nemogu se sabrati nikako a moram jesti i zbog mrvice i zbog svog zdravlja. Da odem u ljekarnu po nesto ili sta da radim?!? 
    Saljem vam svakoj 💋💋💋💋 i zelim vam sto manje ovih simptoma koji mene osobno rasturaju vec dobrano… Nitko me nije na ovo pripremioooooo 😂😂😂😂

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 19:01

Nessah draga moja svako malo škicnem ovdje zbog tebe i babygirl, ovi simptomi su ti znak da je sve u redu, točno tako je bilo i meni nisam mogla apsolutno ništa, samo sam žvakala ljute žvake i pila coca colu i jela štapiće, probaj neke krekere jesti ili dvopeke tvrde, također probaj sa kamilicom da ti smiri želudac, koliko god mi bilo muka ja sam se trudila uživati u tim mučninama jer sam znala da su tu jer se moja mrvica gnijezdi kako treba  sretno draga i očekujem lijepe vijesti jer znam da će biti lijepe 

🙏👸👸🙏❤️

Nessah
    08. Studeni 2015. 19:12

Hvala ti Pepita od ❤️ na savjetima! Ovo nije normalno jer doista nemogu nista od dragosti stavit u usta. Sve trpam na silu. 😔 Pokusat cu sa krekerima i dvopekom. To mi zvuci kao dobra ideja (zapravo pomisao da to jedem mi nije izazvalo dizanje zeludca)… Hvala ti od ❤️ i vidim da ces ti svoju srecicu ugledati za koji dan 👏🏽👏🏽👏🏽❤️❤️❤️❤️ Uh koja sreca je to!!!! Neka ti sve prodje brzo do trenutka kad ces svoju princezu primiti u narucje. Od tada neka vrijeme stane i neka zauvijek ostanu tako medeni i mali 🙈💗🙈💗 Sretno ❤️

Nessah
    08. Studeni 2015. 19:15

Pepita,
    P.s. Kad su ti nestali ovi simptomi muke,umora i loseg teka?! Daj mi malo nade 🙈🙈🙈❤️

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 19:40

Nessah ma nema na čemu hvala tebi, da da još 16 dana službeno  ovako mučnine ti postaju jače ako ne unosiš u sebe, tako da ja čim bih počela osjećati mučninu gricnula bih malo dvopeka, zaista me to spasilo, i mučnine su bile minimalne zahvaljujući toj tehnici jer sam skužila na vrijeme kako to funkcionira, povraćala bih jednom do dvaputa dnevno, a kažem čim bih osjetila mučninu zagrizla bih nešto trajalo je svaki dan do 12tjedna i onda povremeno do 16tjedna ali neprimjetno, umor kao umor ajme meni ja sam rijetka od onih kojima se umor kroz trudnoću dosta odužio, najčešće ti prolazi i dolazi u fazama, prije T pila sam šumeći magnezij ali mi se zgadio u T, i onda sam kupila tablete od twinlaba i on je jako dobar za energiju, protiv grčeva i protiv ranih grčenja maternice, tako da vjerujem da bi mi bilo puno gore da ga nisam pila..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.