Eto i mene curke drage... Ja danas u lezanju cijeli dan..naime pojavio mi se neki iscjedak,tj samo poslije nuzde vidim na papiru smede mrljice... Kao na kraju menge,ono ciscenje zadnji san,samo u puuno manjoj kolicini... Odlucili smo danas sacekat,pa vidjet sutra i otic na hitnu.. S obzirom da jos nisam stigla kod ginica,nadam se dr tj, i da mi ovo prva T molila bih vas savjet?? Ajde,malo me ohrabrite... Jel moguce da je to od implantacije zaostalo ili?? Implantacijskog nisam imala... Hvala <3
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vecer zenske!!
Pupoljak, dobro dosla, neka ti ova t bude mirna i spokojna.
Babygirl, ne mislim da nam je tema nuzno zamrla, ali, iz moje perspektive, jos sam malo u strahu dok ne prode taj 12. tjedan, pa se ne usudim upustati u neke teme jako ozbiljno...
Ali, tema platnenih pelena mi se jako dopada. Ja sam sigurno za platnene pelene jer ih smatram ekonomicnijim i zdravijim izborom. Predlozila sam ih svojoj sogorici kad je bila trudna, uzela ih je i jako je bila zadovoljna. Curica ih sad jos po noci nosi. O tome koliko su preslatke necu ni govoriti. Pratim temu platnene pelene, ali trenutno se nista ne dogada, ali pokrenut cu ju ja opet, samo da se jos malo opustim.
Inace, ne smatram da s njima ima vise posla nego s jednokratnim. A nitko ni jednokratne zapravo je koristi pravilno, jer bi i njih trebalo cistiti od kakice, a to nitko ne radi.
Ne znam koje su najbolje, znam za rodine i iz eko butika..
Evo vidis, kako si me pogodila s temom.
A sto se tice rodilista, ja cu na Sv. Duh. Cula sam dobrih prica, bila sam tamo visekratno na hitnoj ginekologiji, tamo su me i kiretirali kod prvog spontanog i zbilja su svi bili divni.. I nisu me izmesarili.
Samo da vam se pohvalim, dns kupila nove grudnjake.. I inace sam dosta prsata, ali sad boooome... S velicine 75/80 b sam dosla na 80/85 d!!! Kosarice D velicine!!! Bas sam se sokirala, moram vam priznati.. Oce li te cice jos rasti do kraja ili?
Lea, Dunya bas mi je drago sto ste odlucile ipak prokomentirati sa mnom i nadam se sa svim ostalim curama.
Dunya ja cu ti nesto najikrenije reci. Prvu T sam citala po netu, voljela bih da nisam. Cekala sam taj 12 tj. Ali nisam ostala mirna uopce. Bila sam tek mirna kad me beba pocela lupkati i onda sam ju non stop dozivala. Ali do onog trena dok ju nisam uzela u svoje narucje ja sam bila u strahu i to je sasvim normalno. I tako ce biti do kraja zivota. Uvijek cemo oko necega brinuti. Aliii u ovoj T sam odlucila biti sto pozitivnija. Ma ne mogu docekat da saznam spol i da se bacim na uredjenje sobice za moje dvije bebe. Zato i poticem teme, dokle god razmisljate pozitivno, pozitivno se mora dogadjati. A i ljepse je da o tome pisemo, veselimo se, dajemo jedna drugoj savjete, ideje itd.
Ja se isto sve vise okrecem platnenim pelenama, iako sam s prvom koristila jednokratne.
Hvala mojoj dragoj Pepiti, ona je za to zasluzna
Drago mi je sto cu tu s tobom i svim ostalim curama koje se odluce na pp moci savjetovati o tome. A za sise, i meni su vec sad narasle za dva broja, u prvoj nisam tako rano to primjetila, ali poslije poroda kad je nadoslo mlijeko su mi sise bile ooogromne. Aaaaa znala sam ih gledati, hahahahaa, a muz jadan, tad ih nije dirao zbog mlijeka, sad ne dam blizu jer jos malo boluckaju. Nema srece definitivno 😂😂
Bruna obavezno kod ginekologa, dunya je vec sve napisala, ja vibram da bude sve u redu. Cestitam na trudnoci 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji