Baby jos jedan deckic na listi 💙 super ime
Duny ovu http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm
Bruna, nemamo mi neku top listu imena, kad saznam spol onda ćemo birat pa ću ti reć, sad stvarno ne znam, popis bi bio dugačak! Ti si rekla Andro za dečka koliko se sjećam, za curu ne znam. Neće bit isto ne brini!
Starim, awwwww predivno preslatka beba <3
Aurelija za curku je Sofia :) mi smo odlučili, pa šta bude... odlučili smo i da više nećemo pitati što je, neka bude iznenađenje ;) tj, ako mm izdrži :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ajme Starim preprepreslatko!!! Kako se dobro vidi, ne mogu vjerovati, awww
Bruna, super mi je Sofija ime, i meni lijepo, ali odustala odavno od njega zbog nekih drugih ljudi.
Ajoooj kolilo lijepih vijesti!!!
Baby znala sam!!!! Cestitam!!! Super, super, tako mi je drago! I ime mi se bas sviđa!
Bruna krafne ti fenomenalno izgledaju!!! Podijelis recept?
Peppe cestitam na curici!!! ne znam na zalost nista o toxoplazmozi, ali po svemu sudeci, sve ce bit ok!
Starim ma koji je to ljepotan! Presladak profil ima eto, sad definitivno mozes bit mirna-ako Mimica kaze da je ok, onda je to amen
btw-jesi pitala?
Slatkis moj mali,isti braco kad se rodio💕 inace,navodno se u 26 tjednu najbolje vidi beba i to je taj izgled konacan kako ce izgledat i kad izade van ☺
Kokolo sorry bio je i muz samnom i sin😊previse smo bili zadubljeni u bracu,jos M malo popricao s dr kako to u bolnici naopacke izgleda gledaju na uzv😂i da svi govore kako trudnice ne smiju bit pod stresom a dr nam ga sami naprave😀 stvarno sam skroz zaboravila😶
Sortiraj odgovore
Najstariji