Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    10. Veljača 2016. 08:17

Jutro cure iz kišnog Zadra. 
    Ujutro kad sam vidjela da mi je kiša smočila svu robu na terasi bila sam luda, prvom prilikom kupujem sušilicu! 
    Hvala vam na čestitkama za sina, ja sam eto malo priželjkivala djevojčicu, ali za sina sam priželjkivala bracu... pa eto neka njemu braco, a treća ima da je curka :D
    Vjeverica, dobro nam došla, neka si ti ovdje s nama i nek buša rasteeee :)
    Mishka ja bi na tvom mjestu ipak kupila neku igračku, plus nešto ili za uspomenu, ili novci na štednju...
    Mene malo prehlada popušta, zahvaljujući inhalaciji.

inaj
    10. Veljača 2016. 08:23

Mene ti muci neznam što:-) bila na svim testiranjima za alergiju i sve je negativno ali imam napadaje astme i dobila tri pumpice za koristit i tak
    ali kad su vani alergeni meni nos curi i sve kao pravom alergicaru

inaj
    10. Veljača 2016. 08:29

Meni je rekla da moram pulmologu da mi prepise novu pumpicu jer ide neka blaža doza za trudnice.....a meni se tako neide na Jordanovac, tamo izgubim cijeli dan....
    Da obožavam proljeće jer se sve budi ali nevolim zbog svog nosa

• kokolo5
    10. Veljača 2016. 08:36

Dobro vam jutro svima! 
    Pojma nemam kakvo je vrijeme...mi jos u krevetu  Ne cujem kisu vani, sto je dobar znak.
    Ajme ova cura s instagrama sa 6ero klinaca...kraljica! Divna je  
    Miska ako ste jako bliski mozda ti je najbolje pitat sto im treba, pa da to uzmes...moje prije i ja imamo takav dogovor. Ovo ljeto smo slavile nas tri prve rođendane s djecom i sve smo htjele robicu  samo bi rekle koju (ljetnu/zimsku) i velicinu.

Cro262
    10. Veljača 2016. 08:39

Dobro jutro cure! Dan je definitivno za spavanje, ocito ću ja danas samo gljivariti na poslu i čekati kad mogu doma, ujutro se nikako razbuditi...
    Cure koje ste saznale spol, čestitam, nadam se da ste sve zadovoljne 

Vjeverice, dobro došla! Samo hrabro i neka trbuh raste 
    Miška, možda da pitaš kumove da ti kažu što malome treba? Mislim barem ja tako, glupo mi potrošiti pare na igračke ili robu ako djetetu to ne treba, bolje da potrosim na nešto drugo pa onda pitam. 

Ja i dalje spavam bez problema, cijelu noć bez odlaska na wc, čak mi ni jastuk za trudnice nema nikakve koristi trenutno, više mi je pomagao na početku t. 

Kolica su stigla, evo slozim slikice pa ih stavim da vidite, stvarno su super, mi prezadovoljni, mogu ih voziti po svim vremenskim uvjetima, nastavaka i dodataka za svaki dio kolica ima. Dobili smo i navlake za kotače kad ih stavim u auto da ne prljam okolo 

PeppePula
    10. Veljača 2016. 08:44

Dobro jutro....

Cestitke Nessah, Crazy i Baby na sinovima i meni je Adrian bio favorit, pa ako kojim slucajem ipak ispadne decko, mislim da ce se tako zvati...( tu u Puli cesto fulaju spol na pocetku )

Inaj hvala sto si se raspitala... da problem je sto se infekcija dogodila ne tako davno prije trudnoce, ali opet po mjerama se dogodila prije trudnoce...vec se grozim te pretrage ali ako moram, ici cu... danas cemo jos jednom popricati sa tim doktorom

Ali evo trudim se ne razmisljati previse o tome, i biti pozitivna

Starim preslatka ti je slicica...

Peppe

Cro262
    10. Veljača 2016. 08:55

Dunya, onda očito da ovo što je meni nos pun i što kisem bezveze je nekakva alergija, već...a kažu da se sve promjeni u t u nadala sam se da će me alergije zaobići. 
    Inaj, ja jedne god išla na jordanovac u 1mj i ženska mi dala termin za testiranje tek za mjesec kasnije. Ja reko gospodo, za mjesec dana ja već kisem, tako da sam odustala od testiranja...kad je kriza pijem telfast i to je to. Vidjet ću kako će mi biti ove godine, mene ambrozija ubija a ako budem sreće trebati će dojiti, a ne znam lako to dvoje ude zajedno....morati ću pitati svog gin...a svaki put zaboravim. 

Evo slike kolica koliko se uopće vidi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.