Starim em imas preslatku bebicu, em imas profilnu sliku za kidat se od smjeha!!!!
Crazy Puppet slazem se sa svim recenim o Family Service. Bas su kao upute za sve. Puno sam vec naucila iz tih brosura. Ja planiram roditi u OB Zadar ali nisam iz Zadra, muz je Zadranin. Radit cu sve do kraja trudnoce sezonski tako da mi je Zadar najblizi kad bude vrijeme za porod.
Starim koja je to mala mudrica, hahahaha! Odmah zna sto treba ucit bracu
Crazy cestitkeeee!!! Divno, jos jedan sincic, mamino zlato a mama kraljica-jedina zena u zivotu cak trojice frajera, slijedecih xy godina!
Nessah nisam sigurna jesam li ti vec cestitala na sineku-ako nisam-cestitam! sjecam se da si pisala da ti je zelja da bude djecak-i stvarno mi je iskreno drago sto ti se zelja ostvarila s obzirom na to sto si prosla. Hvala puno za detaljnu listu, svaka cast na volji!
Nismo ni mi htjeli "pocastit" imenom nikoga u familji jer ako pocastis muzevu stranu, za slijedece dijete svi ocekuju da se pocasti tvoja strana...ionako se mm i ja tesko dogovaramo oko imena, ne treba nam jos netko da se petlja
Hvala Nessah, znači sve manje više standardno, nitko novi ti nije poslao. Baš su pi***
Crazy, vjerujem da si priželjkivala curu, ali ako muža i sinove "posložiš" kako treba, bit ćeš zbilja kraljica!
Bok svima!
Evo i mene k vama
Jako sam se veselila priključenju klubu, pročitala sam temu od prve do zadnje strane i čekala kad će mi proći pregled u 12. tjednu da izađem iz riskantnijeg perioda Napokon sam to i dočekala!!! U ovih 12 tjedana imala sam svakakvih dana, no vi ste mi uvijek znale podići raspoloženje
Što se tiče tipičnih trudničkih tegoba, pa i nemam ih baš - jedino bolne grudi, povremeno problemi sa stolicom i nespavanjem po noći. Ono što me definitivno lupilo, to je strah i briga hoće li sve biti ok i hoću li čuti srce na sljedećem pregledu...
Imam osjećaj kao da vas sve već poznam u jednu ruku i veselim se kavama u Zagrebu
Uglavnom, danas, na 12+2 bila i sve je super za sad, sve mjere odgovaraju dobi, termin je negdje 22.08. i iako je rano, doktorica kaže da joj liči na curku Samo da napomenem, imam sreće da imam istu doktoricu kao Dunya Definitivno najbolja ginekologica koju sam ikad upoznala!!!
Eto, veselim se zajedničkom tipkanju!!
Dobro dosla vjeverice…veselimo se i mi s tobom...neka jos jedno 💓kuca ko veliko!!
I da....curke sa pregleda...bravo za curke i dečke …sigurno ste uzbudjene kad vam je receno...😉😃😃😃....a slikica sa utz je krasna...drago mi je da je sve dobro i da ste mirne...😘
Sortiraj odgovore
Najstariji