Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    09. Veljača 2016. 17:38

Je upala sam , ponovo sam ih zvala  upravo je odgovarala ljudima na poruke , vidimo se onda

inaj
    09. Veljača 2016. 17:39

Peppe bravo za curicu, mogu ti ja pitati ujnu za toksoplazmozu, pa ti javim ako ona zna kaj

Aurelija
    09. Veljača 2016. 17:49

Wow krafne su super!! 
    Ja sam si tak zaželila krafne, a moram ležat, ne mogu mijesit!

Inaj, samo ih namoči 10 min u malo vode i pojedi s jogurtom kako Bruna kaže. Izaći će cijele, neprobavljene. Ako ih melješ onda se probavljaju, al za poticanje probave cijele su ok.

baby♡girl
    09. Veljača 2016. 18:01

Starim nek je sve u redu. Bitno da odgovara tjednima 😍
    Peppe cestitam na curici 😊 za ovo ne znam, ali to je sigurno sve u redu. 
    Bila sam na pregledu.
    Pisite mi sina kraj mog nicka, i 22.06. je konacni datum. 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
    Sve je super, mjere odgovaraju, 400g, a ja na 63 kg. Znaci u plusu sam 6. Posteljica straga. Sve super, sin mi je naravno predivan 😍😍😍 tata je presretan kao i seka. Stize mali Adrian. ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    09. Veljača 2016. 18:31

Baby girl bravo za pregled

Peppe ovak pitala sam frendicu veterinarku i ujnu i obadvije su rekle isto, ako se infekcija dogodila prije trudnoce nije rizicna za trudnocu, i titar je visok jos neke vrijeme ali to nije opasno neko znak antitijela..što se antitijela tiče ona znače da je preboljena,a po vrstii titru bi se moglo pretpostaviti kad je bila infekcija, i d atreba ponovit vadenje krvi da se vidi kako ta antitijela padaju....i rekli su da bi potrazili jos jedno misljenje oko te pretrage koju su ti predlozili....sretno i nedaj se

Aurelija
    09. Veljača 2016. 18:33

Starim i Baby, odlično za preglede, sve po ps-u, bebe rastu!
    Baby, također čestitam na sinu! Adrian je í moj favorit za sina!!! 

Dunyasha
    09. Veljača 2016. 18:34

Bruna, krafne su preeedobre!! Sad bih ja odmah jednu.. A ne mogu, zeludac dns radi, na kravljem siru sam.. I purecoj sunki..islim da se djevojcici to svida, pojela sam i krenuo sou u trbuhu! Mila moja udaračica... 💞💞💞👣👣👣
    Starim, pa fina je to tezina! A koju aplikaciju imas? 
    Baby, stize sinkooo!! 👏👏👏👏👏👏
    Super za decka, a bas mi je drago!! Seka ce brata dobiti, krasno!! Sad u kupnju!! 😉😉
    Inaj, vidimo se prekosutra, bas se veselim!!

Bruna257
    09. Veljača 2016. 18:47

Aurelija koji ti je izbor imena za curku? tu smo si blizu, da vidim dal će nam, u slučaju da imamo obje cure, bit imenjakinje ;)

Dunya mm smazao već 4 komada....:) meni ih ispadne oko 26-28, ovisi kolike radim... do sada mi je ovo najjednostavniji recept a najfiniji i najmekše od svih su mi ove...

Inaj jesi dobila recept za tortu?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    09. Veljača 2016. 19:01

jesam jesam, hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.