Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 13:06

Nessah, prvi put čujem za ovo, ako imaš normalnu trudnoću, mislim da se ne trebaš ništa brinuti. Možda ovo vrijedi za neke granične slučajeve, trudnice koje moraju strogo mirovati, njima i sami ginekolozi zabrane odnose. A mislim da pod koktelom oksitocina (koji se oslobađa kod Big O, jel) , i sama beba dobiva pozitivan utjecaj.

Dunyasha
    09. Veljača 2016. 13:11

Ej curke!
    Da se javim na kratko...
    Meni dns neki dan.. Koma... Jedva se digla, pa bila okej i rekoh idem malo spremit stan. Uzela prvo metlu da pometem stan i pomela ga cijelog, mala me izudarala nemilice, ulovila me takva bol u isijasu, umorila se preestrasno i morala leci. I sad lezim, osjecam kako mi crijeva rade, nadam se da nece krenuti neki probavni problemi... 😕😕
    Uglavnom, dan mi je koma.... Mislim da cu dns laganini..
    Vidim da pisete o slatkom, mi jcr bili kod kumova na palacinkama, pa pojela 2 s nutellom, sumskim vocem i slagom. Pa se sad cudim sta mi crijeva rade.. 😂😂
    Dns laganini s hranim a od sutra cu se probati odreci necega, a sad.. Sto ce to biti, ne znam... To odricanje je kod mene kontraindicirano. Cim si zabranim ista, odmah samo o tome razmisljam. Nezgodno..
    Uzivajte cure, idem probati malo odspavati da dodem k sebi. 
    Pusa svima!!

Dunyasha
    09. Veljača 2016. 13:13

Nessah, od orgazma ne moze doci do pobacaja. Neka te to ne brine. Maternica se malo kontrahira ali nista sto moze bebi nastetiti.

Cro262
    09. Veljača 2016. 13:28

Sanjarka, ja ti doma imam pilates loptu na koju sam doslovno sjela nekoliko puta, vjezbala doslovno nikad, tako da sumljam da cu sad u trudnoci. Razmisljala o tome jesam već nekoliko puta, ali samo razmisljala. Inaj, hodam ja svaki dan min sat vremena dok setamo pesicu i istina umori me to, ali mi nije to to sto ja zelim. .

Oh Miška, znala sam da je stanje sa ciscenjem bazena grozno, ali sam to potisnula duboko negdje, sad si me samo podsjetila na to.   

Nessah, podsvjest je z***bana, mislis da ces nastetiti bebi a ustvari nećeš. Da li bebe ista osjete od svega toga i kako to utjece na njih nemam pojma, ali trudim se ne razmisljati o tome jer u tom slucaju stvarno nece biti nis od sexa minimalno 9 mj. Ako gledam općenito, sex je zdrav i pozitivno utjece na nas, trudnoca mi je uredna i da ima bilo kakvih prepreka za ne prakticiranje, vjerujem da bi me doktor upozorio. Nadam se barem.

• kokolo5
    09. Veljača 2016. 13:36

Crazy hvala na infu, probat cu to s octom :)
    Nessah i ja mislim da nema brige ako je s trudnocom sve ok...uzivaj bezbrizno 
    Ja se u korizmi ne odricem niceg jer imam istu boljku ko i Dunya-ako se odreknem neceg onda postanem opsjednuta time 
    Sanjarka slikam ako budu lijepe i za vidit 
    Cure, ja cu dobit secernu bolest od ove stranice: http://www.malenamoda.com
    Gledam i jedva se suzdrzavam da ne narucim 

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 13:40

Ma ne sekiraj se Nessah oko toga nema to nikakvog utjecaja na bebu samo se vi "igrajte".

Ja zaboravih što se te teme općenito tiče, da sve više i više imam problem pronać pozu koja mi paše, i u kojoj me ništa ne boli tako da kako stvari stoje sumnjam da ću moć prakticirat seks do kraja t, no tko zna....

Dunya odmor i lagano danas, naspavaj se, bit ćeš kao nova

Cro ajde ako ti je lakše ti bar šetaš,ja ni to....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nessah
    09. Veljača 2016. 13:41

Ja vjerujem po nekoj logici da Orgazam jedino moze doprinjeti dobrobiti bebe, nikako da joj nasteti ali rekao bi moj ginic privatnik da sam jedna od ''Google Doktora''. Mislim ja se doista ne ustrucavam dolaziti do vrhunca ali kad se sretnes tako sa nekim informacijama ipak ti nije svejedno. A odustat od ''Big O'' je kao da mi je netko prepisao smrtnu kaznu… 

zabica25
    09. Veljača 2016. 13:41

Draga Cro, ja ti nikako ne bih preporučila bazene. Voda se ne čisti redovito, unutra ljudi piškaju itd. Ja uvijek kad sam bila na bazenima, došla doma s upalom ili prehlađena. Iako sam vidjela dosta trudnica koje su bile. Ja se ne bih usudila upravo zbog bakterija. Previše smo željeli tu bebicu da ju u jedan dan izgubim bezveze. Neki ginekolozi čak preporučuju plivanje ubog kralježnice koja je meni koma (imam blagu desnostranu skoliozu) i već sad osjećam kako boli.

Nessah, opusti se i kad te primi volja, napad na muža :) Tako mene on počinje milovati, a meni se ne da..drugu večer me puknula takva želja za seksom, a on je cvjetao :)
    Mene moj svaki dan pita kad ćemo...a sad imam te gljivice od antibiotika pa reko, još jedno vrijeme NE! 

Sanjarka, ti stalno o hrani, a mršava si...kad čitam tvoje postove, uvijek mi tijelo traži hranu! Baka pekla krafne...baš su posebne, bolje nego iz pekare,

I kod mene je jedno vrijeme bilo krcato kolačima, ali otkako sam zatrudnila, manim se kuhinje. osim što trebam kuhati pa onda van...muž pere suđe jer ne mogu smisliti miris Jara s limunom..fuj!
    Kod nas vjetar puše ko lud, sve zavija, oblačno. Svaki čas će kiša. 
    Ovaj tjedan nemam instrukcije, od sljedećeg opet startam

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 13:42

Kokolo da da imam tu stranicu na fejsu, stalno mi izbacuje slatkoće razno razne.... teško je odolit toj robici stvarno

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 13:44

Zabice nemogu si pomoć, samo mi je hrana i napameti sreća više pričam nego jedem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.