Vjeverice, dobro dosla!!
Zbilja si procitala svih 661 stranicu?? Svaka cast!! Mi smo dost vrijedne zenske! 😉😉
Bit ce sve u redu s trudnocom, ne brini. Sve to prolazimo svakodnevno. Prode jedan strah, dode drugi.. I tako u krug..
I ti si kod Klaić? Ajde, tako mi je drago da nisam jedina tu na pdf koja ima divnu doktoricu!! 👏👏
Malo cu skrenut s teme, od kumova mali navrsio je godinu dana i ja nemam blage veze sto mu kupiti!?! Imaju i curicu stariju svega god i par mjeseci od njega i tih korisnih igracaka, pomagala, knjiga i slikovnica ima od nje i jos imaju i dosta mali stan pa ih nebi htjela krcit s jos kojim biciklom ili slicno. S igrackama vise ne znaju gdje, robicu nebi kupovala a novce smo dali kad se rodio, a i bezveze mi je doc djetetu s kovertom na prvi rockas!
Sve ostale ideje su vise nego dobro dosle, stvarno nemam nikakve doticaje s muskom djecom i ideje su mi na nuli!
Dobro jutro!
Miska i sama imam taj problem,dva takva rodendana cu imat ovu god i nemam bas nikakve ideje :/
Cure kakvo vrijeme kod vas? Mene pred sat vremena probudila kisa,sijevanje,grmljavina... I jos se ustanem na wc,kad vrtoglavica,mucnina... Ubi me juzina...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dobro jutro :)
Hvala na čestitkama...
Vjeverica dobro nam došla :)
Bruna nisi jedina...meni je lutrija spavati poslije 6-7...odem na WC piskit i nema više spavanja...
Jutro!
U Zgbu je koooma, kisa pada, hladno je.. Uzas. Jedino sto me tjesi je da ce ta kisa malo isprati alergene pa cu lakse disati iduce dane.
Ja nocas malo okej a malo uzasno spavala.. Ta maternica me rastezala, dns ce valjda biti bolje.. Jcr me to dosta mucilo pa sam bila bezvoljna.
Dns je dan za spavanje, pa.. Treba ga iskoristiti, samo sto sam, evo, vec budna... 😕😕😕
Pusa cure svima!!
Čak i nije tak zima, mi obavili jutarnju šetnju....
Jučer cijeli dan sam imala neku vrtoglavicu...noćas kad sam legla ma počelo gušiti, ujutro se probudim žvizdim s plućima....kvragu i sve, već je i to počelo
Sortiraj odgovore
Najstariji