Peppe, prvo, cestitke na djevojcici!!! Razgovaraj sa lijecnicom, mozda nema potrebe da ides na tu pretragu. Mislim, nemam pojma nista o zarazi toksoplazmozom, pa necu dijeliti savjete, ali raspitaj se je li nuzna ta pretraga.
Starim, super za pregled! I za posteljicu! Ali mi nije jasno kako ti nije izbacio tjelesnu tezinu? No mebitno, fine su te mjere, dobro bedro ima 😉😉😉
Inaj, jesi se javila za radionicu?
Jesam, tj zvala sam ali se nitko nije javio pa sam poslala sms, nije mi nitko odgovorio na njega pa valjda sam uzeta u obzir, nemam ti pojma
cure evo i mojih krafnica :) već sam 2 smazala... punjene domaćim pekmezom od breskvi i marelica.. njamii
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Peppe cestitam za curicu 💗 dobro se raspitaj prije te pretrage
Duny a eto nemam srece nikako ali po onoj aplikaciji kad se unesu mjere oko 750 g ,briga me nek je sve ok i mjere su u skladu s tjednima
Njami. krafnice
Odmah nakon sto sam nazvala sam poslala poruku tak da su me valjda zabilježili i napisala sam svoj broj u poruci pa bi mogli skuziti i da imaju propušteni poziv od mene
Tko zna ,Maja je pričala za lanene sjemenke za probavu, neki mi kazu samljeti ih treba a na klokanici sam našla ne samljeti kad je u pitanju poboljšanje probave?
Jel zna tko?
Sortiraj odgovore
Najstariji