Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    09. Veljača 2016. 17:00

Peppe, prvo, cestitke na djevojcici!!! Razgovaraj sa lijecnicom, mozda nema potrebe da ides na tu pretragu. Mislim, nemam pojma nista o zarazi toksoplazmozom, pa necu dijeliti savjete, ali raspitaj se je li nuzna ta pretraga.
    Starim, super za pregled! I za posteljicu! Ali mi nije jasno kako ti nije izbacio tjelesnu tezinu? No mebitno, fine su te mjere, dobro bedro ima 😉😉😉
    Inaj, jesi se javila za radionicu?

inaj
    09. Veljača 2016. 17:18

Jesam, tj zvala sam ali se nitko nije javio pa sam poslala sms, nije mi nitko odgovorio na njega pa valjda sam uzeta u obzir, nemam ti pojma

inaj
    09. Veljača 2016. 17:19

rekli su mi da je max broj osoba 8-9

Bruna257
    09. Veljača 2016. 17:27

cure evo i mojih krafnica :) već sam 2 smazala... punjene domaćim pekmezom od breskvi i marelica.. njamii 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Mama3put
    09. Veljača 2016. 17:27

Peppe cestitam za curicu 💗 dobro se raspitaj prije te pretrage

Duny a eto nemam srece nikako ali po onoj aplikaciji kad se unesu mjere oko 750 g ,briga me nek je sve ok i mjere su u skladu s tjednima

inaj
    09. Veljača 2016. 17:32

Njami. krafnice

Odmah nakon sto sam nazvala sam poslala poruku tak da su me valjda zabilježili i napisala sam svoj broj u poruci pa bi mogli skuziti i da imaju propušteni poziv od mene

inaj
    09. Veljača 2016. 17:36

Tko zna ,Maja je pričala za lanene sjemenke za probavu, neki mi kazu samljeti ih treba a na klokanici sam našla ne samljeti kad je u pitanju poboljšanje probave?
    Jel zna tko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.