Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    09. Veljača 2016. 19:49

Bok cure ja na odmoru pa uletim kad mogu..
    Baby Čestitam 👣👣👣🍼🚼
    Starim kako dobra slikica...
    Ja opet s novostima 😁 ove godine dva puta postajem ujna...i to u 2 tjedna razlike juhuuuu...najstarija muževa sestra preko svi i pol godine pokušavali nikako...ode ginekologu jer je mislila da je opet neka čista u pitanju kad doktor kaže trudni ste...ne može bolje. ..tako mi je drago zbog nje...Mojoj svekrvi stiže troje unučadi ove godine hehe

• kokolo5
    09. Veljača 2016. 20:00

Bruna nema zurbe, kad stignes  hvala ti!!!
    Starim hahaha, jel da? Kad vidis to tako sve realno, raspametis se  nema veze, prosetat cu ja do rodilista pa cu pitat, iz prve ruke  Nego, sta kaze Josip na malog bracu???
    IvaLea cestitaaam! Stvarno super vijesti!!!

CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 20:05

curke, bravo na odličnim pregledima, Starim malac je predivan. Peppe, ma ne brini ti ništa curka će biti za 5! Super su mi i imena koja ste odabrale, ja sam za curicu imala Eva ili Neva, a za dečka još ne znamo. Rodbina forsira da bude Josip po pradidu, nije mi to još isključeno, ali vidjet ćemo koje će mi ime sjest na kraju :)
    evo ja isto bila na UZV, sve je super, dr gledala sve organe i lijepo se razvija. I stiže nam još jedan DEČKO :) Blažena sam među muškima kako god pogledaš... :) ne moram skoro niš kupovat, imam svu robicu za dečke, a i obojica budu ljetne bebe :)

Mama3put
    09. Veljača 2016. 20:22

Kokolo Josip kaze tati da ce naucit Nou da ga i on stalno zeza 😁

Crazy super ti je ime Josip 😊😆

Duny stisni prijevod😆

CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 20:23

e imam ja super aplikaciju, zove se Pragnancy+ i plaća se nekih 2$ na google play, al vrijedi, stvarno predivna, opsežna i informativna

Nessah
    09. Veljača 2016. 20:31

BabyGirl !!!!  I kod tebe sinko!!!!! Cestitam od  Bit ce nam razlike par dana 

Dugujem popis poklon bonova i promo materijala za trudnice (ovo je sve kome sam ja osobno slala upite putem poruka, emaila i osobno):
    LJEKARNA - trazila poklon paket za trudnice - dobila nesto slicno Radosnici, knjigicu o prvoj godini bebe i morala sam ispuniti podatke koje oni salju u firmu da se ne uzimaju takvi paketi dvaput.
    DM - trazila poklon bon za trudnice - dobila torbu platnenu, dvd za sretno iscekivanje, kremica za tijelo i kuponi za popuste.
    PAMPERS - pisala emailom za promo materijale - odbili suradnju.
    NIVEA - pisala emailom za promo materijale za bebe - odbili suradnju i usmjerili me na kupnju mini pakiranja njihovih proizvoda.
    BEBIMIL - poklonili Radosnicu!
    KONZUM - uclanila se u MultiPlusCard i nakon toga se uclanila u njihov Djeciji Klub. Nakon nekog vremena posalju kupone za besplatne pelene preuzeti (ja jos nisam dobila svoje) te salju svako malo kupone na kucnu adresu sa popustima na baby proizvode (jos nijednom nisam dobila). 
    KOZMO - poslala upit da li daju poklon pakete za trudnice - dobila negativan odgovor. 
    NESTLE - poslala upit da li salju promo materijale - dobila negativan odgovor.
    BEBIVITA - poslala upit da li salju promo materijale - nisam dobila odgovor.
    HIPP - registrirala se na stranicu i kao clan ostvarujes popuste kao trudnica (kasnije mama). Posalju u koverti sample od caja koji se pije kad dojis, zastita za uticnicu i dosta korisnih brosura.
    MULLER-MOJA BEBA - registrirala se na stranicu i u program ''moja beba'' te dobijes mail koji moras isprintati i donijeti u Muller trgovinu na osnovu cega ti daju kupon knjizicu sa popustima za trudnice.
    BIPO KLUB - BIPA - uclanila se u klub i dobila Bipo Klub karticu gdje automatski kao trudnica imam 10% popusta na cijeli  Baby asortiman, odredjene mjesecne akcije te poklone za 1.,2. i 3. djetetov rodjendan. 
    BABY CENTAR - uclanila se na stranicu. Dobila na mail pristupnicu kao clan koju treba donijeti u najblizu Baby Centar trgovinu kako bi mogla predignuti klubske kartice sa kojima se ostvaruju razne pogodnosti u slucaju kupnje (fizicki ili online). - to jos nisam stigla jer mi je najblize u Splitu, a u Splitu sam svako prijestupne godine. 
    NOVALAC - uclanila se u njihov klub te ih pitala za poklon paket - nisam dobila nikakav odgovor.
    FAMILY SERVICE - registrirala se u njihov ''Sretna Beba Klub'', poslala upit za poklon paket - nisam dobila nikakav odgovor.
    TETA VIOLETA - poslala upit za pelene - nisam dobila nikakav odgovor.
    BECUTAN - poslala upit za sampleove - dobila negativan odgovor i preusmjerili su me na kupovanje istih. 

Zasada je to sve kome sam pisala… Ima jos tih brandova kojima bi vrijedilo pisati ali nisam vise imala volje. Vecina ih ignorira, ali tko ne kuca, nece mu se ni otvoriti. 

Ugodna vecer cure!

CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 20:35

Dunya morat ću se dobro pripremit, da ne ispadnu gotovani, inače ću ja bit daleko od kraljice. 
    Starim, lijepo mi je to ime, samo mi ide na živce što to forsiraju radi tog nekog pradjeda kojeg nitko nije upoznao, jer je poginuo '45. 
    mislim, svaka čast svakome, ali s tim nemam veze, pa mi je to radi toga glupo.

Nessah
    09. Veljača 2016. 20:48

Crazy Puppet cestitke i tebi na sinu!!! Huuuh koliko nas ima sad sa sinovima 
    Ja sam protiv tih ''postivanja starih'' i davanja imena po nasim starima. Po tome bi se moj sin trebao zvat Mijo (otac od mame) i Ivanko (otac od tate)… Ono uzas i jedno i drugo ime…. Pa nemogu tako kaznit svoje dijete za cijeli zivot… Ili neznam, dati ime tipa Jerolim, Slobodan i sl… To su vremena takvog doba. Pored tako lijepih imena naseg doba da kaznim svoje djete sa imenima nasih starih, pa nema te sile na svijetu! Moze se ljutit tko god hoce, u mene to ne prolazi. To je moje dijete i moga muza a ne didovo i babino. Amen!

CrazyPuppet
    09. Veljača 2016. 20:49

Nessah, ja sam te sve u 1. trudnoći riješila, ali najkorisniji mi je bio upravo Family service, jer izdaju one knjižice - ja sam ih zvala uputstva za upotrebu :D Prva se odnosi na trudnoću, i nju bi trebala dobiti kod ginekologa, ako je na njihovom popisu. Drugu isto tako kod ginekologa pred kraj trudnoće, a ona se odnosi na bebinih prvih 6mj. Za treću nakon poroda dođeš u interspar s kuponom koji dobiješ u jednoj od prve dvi knjižice. (mene su bili tražili rodni list, al sam ih uvjerila da mi daju i bez toga) Uglavnom, knjižice su im super, stvarno dobro dođu. od ostalog, nama su puuuno toga podijelili na trudničkom tečaju u OB Zadar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.