Uglavnom ukratko
I"m in love totalno To malo malo stvorenje, koje skakuče naokolo, koje maše rukicama i nogicama, kaže dr. kao da pleše rock and roll
ti mali prstići na rukicama, ta mala stopala na nogicama, vidila sam kako i nogu rasteže ehhehehe
mislim da je prvo spavalo, jer je bilo skroz mirno, a onda odjednom skok
Isusek predivno eto!
Živahno je skroz, čini se da je na stariju seku
uglavnom sve je super i sve je savršeno kralježnica, pupčana....
Inače moj bebonja je veliki skoro 4cm, točnije 3.77cm kaže dr. da je trudnoća veća. 10/11tjedana a ja se odmah sjetih svog ranog pozitivnog testa
Što se hematoma tiče nema razloga za brigu. Po njemu to čak i nije hematom, naime nalazi se na samom ulazu u maternicu, i kaže da je hematom da bi trebala krvariti. On misli da je to prazni međuprostor koji je nastao jer mi trudnoća nije ispunila cijelu maternicu da se to događa. No teško je razlikovat, ali ako i je hematom nema brige jer je ispod bebe i na samom ulazu u maternicu, tako da je sve za pet! Baš sam sretna!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya ja sam 0+
Tockica i Bruna dobro nam došle, super da se naša ekipa povećava. Baš se veselim druženju sa svima vama
Majadila nadam se da će i meni umor se isto povući uskoro, totalna sam šteta samo ležim i spavam kad ne radim
Sanjarka bas mi je drago...Bruna dobro dosla...meni evo problemi na poslu.. Dosao sef i dade 500 kn manju placu bez a...ni kako ni zasto...tako da sam odlucila dat otkaz jer me od pocetka rada zeza s placom...i odoh uzivat s kceri i u trudnoci...
Dunya ne možeš se ne zaljubit, to je jednostavno nešto neopisivo i predivno, nemam riječi eto! I da predivno kako sve ima a kako je još tako malo, jedva čekam da me krene lupkat iznutra i da osjetim, jedva čekam!
i baš sam sretna šta to sve dijelim s vama
Sanjarka slika ti je predivna,nije cudno da si ze odmah zaljubila ;) i hvala ti na info,mislim da cu ipak prije kod doktora zbog terapije hormona stitnjace koju cu morat prilagoditi...inace bi mogla sacekat jos koji tjedan-dva... Vidjet cemo kako ce gin imat slobodno,jer moje dokice nema trenutno... Samo se nadam da je i sa nasom Tockicom sve ok... Jer ju vec sad naj najvise volimo.. :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji