Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tockica_1906
    05. Studeni 2015. 16:03

Aaah strah me svega, ocu odmah ujutro, hvala vam 

Bruna257
    05. Studeni 2015. 16:06

Eto da vam se i ja prikljucim,iako jos nemam potvrdu ginica... Nakon 4 pozitivna testa(jos uvijek ne vjerujem :D ),eto me tu.. Zadnju M sam imala 7.10., tako da bi sad trebala bit u pocetku 5tj... MM i ja smo odusevljeni,tek smo poceli planirati bebu(vjencanje imali u 9mj) a beba vec na putu... Od simptoma-umor umor umor,probadanja u trbuhu sada malo rjeda,stalna potreba za mokrenjen i cice bolne na dodir.. 
    Drage moje nosečke, veselim se pisanju sa vama <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    05. Studeni 2015. 16:48

Jambica & Dunyasha, hvala vam :) jos sam uvijek iznenadena,trebat ce da to sve sjedne na mjesto i da obavimo pregled(cim prije), posebice zbog cinjenice da sam u 3.mj imala potpuno odstranjenje stitnjace...  Nadam se uzajamnoj podrsci kroz sve promjene koje nas cekaju :)

Bruna257
    05. Studeni 2015. 17:20

Cure,da vas pitam,kakva je procedura na prvom pregledu? Sto kako kada? 

Sanjarka88
    05. Studeni 2015. 17:30

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napišem cijeli post ogromni  i izbaci me s intereneta, nećuuuuuuuuuuuuu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.