Žene, a kada su vama krenule mučnine? Ja nemam apsolutno nikakve promjene niti teškoće, je li još rano za to ili će me ipak zaobići?
Majadila super ❤ bas mi je drago zbog vas...super vijesti...ja sam jucer obavijestila sefa i covjeku drago i cestita i kaze cuvaj se...sad cemo u dog do kad cu jos radit ...kako vi ostale?
E cure zaboravih pitatat, dobila sam nalaze krvne grupe i to sve što gledaju tamo.... i piše kontrola u 34tj. jel i vama tako?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Što se mučnina tiče, ja ih nisam imala baš školske, ali ti neki jači simptomi su mi krenuli u 7-8 tjednu. Umor je trajao skroz do prošlog tjedna, znači 11+.
Što se bolovanja tiče, ja radim za sebe pa to nece biti problem - ni bolovanje ni porodiljni, a dio radim za drugog no kako tamo nisam na ugovoru nego honorarno, nije ni vazno. Zamislila sam da radim jos 3 mjeseca dok sam u radnoj snazi i nisam ko kitovo mladunče, a onda ću sve stopirati i usporiti i baviti se nabavkom stvari.
Krvnu rupu sam ja imala od prije jer sam darivatelj krvi, pa ne znam kak je ovo s nalazima.
Meni su mucnine u prvoj trudnoci pocele oko 8 tj...za sad nekad dode da cu povratit al jos nista...meni je vec sad doktorica dala za vadit Kks,urin,glukozu i zeljezo...i opet za 3 tj pregled s nalazima
Ej cure! Dns nikako da se javim..
Muz je doma sa mnom danas i sutra pa gustamo skupa.
Majadila, drago mi je da je pregled prosao dobro! Stize prvi decko na nasem pdf!! Cestitam od srca!
Sanjarka, cekamo da se javis s pregleda s izvjestajem. Vidis kako je i Majadila sve lijepo napisala!!
Sto se tice krvi-koja si krva grupa? Meni je to pisalo na nalazu jer sam negativna krvna grupa, pa se mi moramo malo cesce kontrolirati. Ali meni pise kontrola u 6.mj trudnoce, a s obzirom da tebi pise tek 34, onda si valjda pozitivna kg, pa nema frke!
Mene nocas tako zeludac uzasno bolio, nisam mogla spavati. Kestene sam jela navecer, moguce da je od toga.. Inace mi u zadnje vrijeme, kad se dizem oko 3 na wc, bude muka! Pocne mi se zeludac dizati i na povracanje me tjera. Nis ne ide van. A i opcenoto me mucnine love navecer a ne ujutro..
Sto se tice sefova, ja sam svojima morala reci jer ne znam kako bi im objasnila skoro 6 tjedana bolovanja...
Uzivajte cure, Sanjarka, cekamo report!
Pusa svim trudnicicama i bebicama!!
Bok, vidim da skoro sve imate taj problem ali evo i ja se moram javiti, jucer sam bila kod doktorice i rekla je da je sve u redu, trudna 5 tj i danas mi se pojavi opet onaj smedi iscjedak onako jedva, ali pitam se trebam li se javiti doktorici ili da jos pricekam?
Sortiraj odgovore
Najstariji