Nessah,
Nasmijala sam se sad...i ja sam razmisljala da necu odmah na sva zvona. I tako, jucer sam rekla mami, sestri i dvjema frendicama, dakle, svima sa kojima sam se vidjela. A bas komentiram kako nema sanse da cu uspjeti sakriti jer cim prvi put odem negdje u kafic, nece piva biti na repertoraru, istog trena ce sve biti jasno, haha
Hvala ma savjetima, ici cu ovih dana kod svoje doktorice cisto da zavede i da zna jer ce mi ocito brzo zatrebati
Meni je to prva beba i iskreno, ja bih sad najradije objavila na centralnom dnevniku! :-)
Pa eto, ako je suđeno da nesto, ne daj Boze, pođe po zlu...koja razlika jel ih zna petero ili petnaest..
Mi smo svojim rekli nakon testa...a ostalima jucer nakon uzv...sta mora bit,bit ce...ne zelim mislit negativno...
Pozz ljetnice evo da vam se i ja javim,prvo da poželim dobrodoslicu svim novim curama...Mi smo danas ušli u 13 tjedan...Ja se osjećam odlično jedino se jako brzo umorim i još uvijek bi samo spavala...cak se i trbušćić nadzire tako da i nemogu bas sve hlače zakopcat do kraja mislim da sam se udebljala 1.5 kg sto je mene super jer samo jako mršava... Jedva čekam iduću srijedu da odem na kontrolu da vidim svog bebaca sta mislite ocu li moći vidjeti spol onda....Mi smo samo rekli roditeljima radi lošeg iskustva prije( spontani u 17. Tjednu) još me je malo strah svega ali mislim da ćemo moći vise skrivati....uh sorry na dugom postu
Jutro ljetnice
Što se radi?
Ja na poslu, pijuckam voćni jogurt.
Nessah kod nas znaju svi , nakon testa smo rekli najbližima, a nakon prvog pregleda i ostalima. Bit će ionako šta mora bit.
Ina joj svaki put me štrecne kad spomeneš spontani u 17tj, pa kako tada?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja s pregleda.
Nuhalni je super (1.2mm), tako da dalje necu ici na probire. Sada sam mirna. :)
Bebolino je 6,5cm, jedva ga je uhvatio da se smiri da ga izmjeri, stalno nešto izvodi, miče se ko blesav. Napravio je detaljan uzv i sve je kako treba.
I veli da je 98% siguran da je dečko. Pa nemreš vjerovat da se već s 3 mjeseca to može vidjeti! Sin. Uopće ne mogu doći. Baš sam hepi. :)
Novi pregled tek za 6 tjedana, tada ćdo novog pregleda. e ići i partner samnom. Ali sada imam sve moguće informacije koje su mi trebale da se umirim, i umor je nestao, živnula sam, normalno imam apetita i hrana mi se više ne gadi, tako da neće biti problem biti strpljiv.
Jao, kamen s leđa. :)
Ošla slova u zadnjem odlomku. Reko, na slj. pregled za 6 tjedana ide i partner samnom. :)
Majadila super za malog bebača, nek je sve u redu i nek tako i ostane joj dečkoo, predivno! Pa jel moguće da tako rano vidi hehehhe
Kako to da je za 6tjedana pregled tek?
I super da nemaš više simptoma, odbrojavam dane do tog 12tjedna i molim Boga da sve prođe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji