Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 10:10

Ja sam u prvoj t se na kraju depilirala napamet voljela bi izbjeć svakako njihovo depiliranje. Sjećam se još one metuzalemske britvice

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    20. Siječanj 2016. 10:10

Ty mene ti moj cudno gleda kad mu kazem da nisam jos u potpunosti odbacila rodit u Hr ( meni je izbor rijecko rodiliste a vidim da ga tu nitko ne spominje, ocito nema nikog iz tog dijela), al dobro to je drugacije jer mi zivimo u ljubljani pa bi bilo logicnije da rodim u slo!

Mene nije strah poroda, strah me je tog rezanja i da necu moc mjesec dana normalno sjest i otic na wc! Tako da definitivno zelim to izbjec. Citala sam da se pucanje i rezanje izbjegne porodom na stolcicu (u cucecem polozaju) jer sila teza napravi svoje pa povuce bebu pa da nije toliki pritisak na medicu. 
    A biti ce kako bude, ja se vodim tim da su sve prezivile pa cu i ja  iako sam jedna od onih s niskim pragom boli, al mozda bas iznenadim samu sebe haha!

zabica25
    20. Siječanj 2016. 10:13

Ty, ja sam ti još u minusu s kilama..za sad!
    Dunja, i meni su došle suze kad sam čitala. Isto hormoni :)

Eto stigli rokovi.
    Pismeni dio 29.1., a sat i usmeni imam 12.2. Taman za Valentinovo riješim :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    20. Siječanj 2016. 10:19

Kada se nalazite u subotu?

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 10:31

Starim, imas u prime 3 izlozbeni ducan s leokids i bebetto kolicima...na najgornjem katu, mislim...ili predzadnjem-nisam 100% sigurna, ali nac ces 
    Croheidi tnx, tako sam i ja isla prosli put ali sam zaboravila koja je bila ura 
    Sanjarka eto, ovu info da ne primaju trudnice petkom nisam imala pojma-hvala! 
    Zabice sretno na ispitima!

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 10:32

Meni su te kreme bezveze, dajte neku koja stvarno skine dobro....

i taman sam htjela pitat da li sam ja jedina koja ne želi da me muž dolje sređuje britvicom?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 10:36

Ja sam se depilirala sa zrcalom...vise sam se bojala da me netko drugi brije nego poroda-ok, pretjerujem ali blizu  jedini problem je sto se zrcalo stalno magli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.