Ja sam u prvoj t se na kraju depilirala napamet voljela bi izbjeć svakako njihovo depiliranje. Sjećam se još one metuzalemske britvice
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ty mene ti moj cudno gleda kad mu kazem da nisam jos u potpunosti odbacila rodit u Hr ( meni je izbor rijecko rodiliste a vidim da ga tu nitko ne spominje, ocito nema nikog iz tog dijela), al dobro to je drugacije jer mi zivimo u ljubljani pa bi bilo logicnije da rodim u slo!
Mene nije strah poroda, strah me je tog rezanja i da necu moc mjesec dana normalno sjest i otic na wc! Tako da definitivno zelim to izbjec. Citala sam da se pucanje i rezanje izbjegne porodom na stolcicu (u cucecem polozaju) jer sila teza napravi svoje pa povuce bebu pa da nije toliki pritisak na medicu.
A biti ce kako bude, ja se vodim tim da su sve prezivile pa cu i ja iako sam jedna od onih s niskim pragom boli, al mozda bas iznenadim samu sebe haha!
Ty, ja sam ti još u minusu s kilama..za sad!
Dunja, i meni su došle suze kad sam čitala. Isto hormoni :)
Eto stigli rokovi.
Pismeni dio 29.1., a sat i usmeni imam 12.2. Taman za Valentinovo riješim :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Starim, imas u prime 3 izlozbeni ducan s leokids i bebetto kolicima...na najgornjem katu, mislim...ili predzadnjem-nisam 100% sigurna, ali nac ces
Croheidi tnx, tako sam i ja isla prosli put ali sam zaboravila koja je bila ura
Sanjarka eto, ovu info da ne primaju trudnice petkom nisam imala pojma-hvala!
Zabice sretno na ispitima!
Meni su te kreme bezveze, dajte neku koja stvarno skine dobro....
i taman sam htjela pitat da li sam ja jedina koja ne želi da me muž dolje sređuje britvicom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam se depilirala sa zrcalom...vise sam se bojala da me netko drugi brije nego poroda-ok, pretjerujem ali blizu jedini problem je sto se zrcalo stalno magli
Sortiraj odgovore
Najstariji