Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    20. Siječanj 2016. 08:27

Ty probaj s orasima,ne kosta pokusat  ja ih bezveze jela jer mi se nesto grickalo a zgaravica prode.Bas me gusilo morala se ustati

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 08:28

MalaKoza u pravu si potpuno, i zadrži taj stav do kraja, tj. dok ne rodiš. Samo pozitiva
    no to što sam rekla za stiskanje zubiju nije moja percepcija nego iskustvo.... ne moraš stiskat zube, možeš one šipke ali jednostavno si tako pokušavaš olakšat bol.... mislim da nema drugog razloga, nisam ja ni vrištala prvi put jer sam razmažena koza, vrištala sam jer me bolilo do granice "neizdržljivosti " što ću ovaj put svakako pokušat izbjeć jer prvo oduzimaš si energiju, drugo oni to MRZE!
    U svakom slučaju prošla sam to, znam što me čeka, no ne razmišljam puno o tome, nemam ništa od toga. No ima vremena....
    Moja prijateljica koja je rodila prije 3mj 2. dijete jer bila ovako relax do zadnjeg mjeseca a onda su krenula sjećanja na prvi porod, nesanica, panika i nemir.... nadam se da me to neće dohvatit.
    u svakom slučaju volila bi samo pronać neku vezu jer imam neke želje, ne drip, i ne rezanje.
    al kako god da bude, proć će i to je cijela mudrost

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 08:36

Sanjarka, ako te uhvati panika, mi ćemo biti tu :)
    ja sam jučer pročitala sve one tekstove što je Miska poslala, i istovarila mužu tu ideju pa se smijao kad sam mu spomenula Sloveniju. :)
    Baš sam čitala kako je rodilište na Merkuru u Zagrebu lijepo obnovljeno, ali oni nemaju neonatologiju. Jel to velik problem? Valjda imaju nešto organizirano u slučaju potrebe, pa Petrova je parsto metara dalje.

Za pribor oko za jelo, pa iskreno, mislim da bih ja svakako nosila svoj pribor, ne zauzme pola torbe pobogu :)

a što se tiče samog poroda, to je meni užasno veliki strah.. i možda još veći strah mi je to što znam da bez obzira na bolove i sve, ako mi nešto netko ružno kaže neću mu ostati dužna.. imam taj problem otkad sam prošla neke gadne traume u životu, i više nemam dlake na jeziku, iako bih stvarno trebala začepiti ponekada.
    Nešto kao Sheldon, ako me razumijete :)

Starim, ne volim baš orahe, a bademi mi nisu pomogli.
    Ako i tebe čopi opet, uzmi si Rennie...
    Užasan je to osjećaj kad osjetiš da ti hrana stoji iznad želuca i radi nered... :(

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 08:41

Ty stisni zube kad ti tako nešto padne napamet hehehhe

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 08:53

Joooj Dunya i MalaKoza, to sto pisete o porodima stvarno zvuci super! I ja bih tako Uvjeti u bolnici nisu uopce bitni, osim da je cisto...a to sto fali, nece nista bit vazno jer je ta tri dana ionako sva paznja usmjerena na bebicu  E, kad smo vec kod nedostatka plahti-ponesite par jednokratnih podloga za previjanje (dm, kozmo...), stavite ih ispod sebe i minjajte po potrebi, jer se jako cesto dogodi da zene procure, a fali cistih plahti. A sto se poroda tice, uvjerila sam se koliko je bitna dobra babica...izmjenile se tri smjene dok sam bila u boksu, ali kad je dosla "ona prava" sve je bilo gotovo za pola sata  -rucno me otvarala i masirala,  bez rezanja, s jednim minijaturnim savom...dok je moja cimerica za bebu koja je bila laksa cijelu kilu od mog, rezana s preko 20 savova, jadnica nije mogla sjedit danima.
    Tejaaa cestitam od srca i zelim vam puuuno srece, ljubavi, zdravlja i djece! 
    Ninocka dobro nam dosla!!!

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 08:54

Ja se ne bojim sebe, neću ja ni u takvoj situaciji nekome nešto ružno reć, bar ne nekome sa strane, muž da ide s menom ( a ne vodim ga definitivno) vjerovatno bi dobio svoju porciju zato ću stisakt šipke, i zubiće i mislit u sebi gdje mi je pamet bila kad sam se seksala hahahahha

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 08:54

Curke sto mislite o ovim kolicima?  http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-zipy/
    Iako me ne odusevljava bas princip kopcanja mada nije nesto komplicirano ni tesko,razmisljam koliko dobijem za 3500 kn. Ona kolica koja zelim i prekrasna su mi ta su 2u1 i to je to a ovdje 3u1 i dobijem torbu,navlaku protiv komaraca i sve ostalo! Jos bi onda prodala stara kolica sa AS za 500 kn i onda bi me ustvari kostala 3000 kn 

Pilam vas s kolicima znam al stacu...

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 08:55

Evo nas dvije jutros!!
    Ty, ta Merkur sam cula da se full poboljsalo rodiliste i oni, za razliku od sv. Duha boksove imaju vece i fizicki ogradene, tj svaki boks jedna soba, a na sv duhu nije tako, nego si zastorom odvojena od drugog boksa. Ali vidjet cu kako to izgleda u 03. mj na trudnickom pa cu vam prenijeti info. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.