Eto Ty nemožeš bit jamac za kredit nikako!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam samo za porod imala sestrinu spavacicu na miki mause 😆 odmah se presvukla u pidjamu, kad je isla vizita svakako su nas sestre dosle obavijestiti i onda sam skinula donji dio. Sad ce biti ljeto i uzet cu si kratke hlacice i gore potkosulje i dovidjenja 😂 mozda si i za radjaonu uzmem predugu potkosulju.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby, ova ideja s hlacicama i potkosuljom mi se jako svida. Jos bih mogla roditi u spavacici, ali lezati u njoj u bolnici... Issss... Pa kad se krene dizati, pa sam gola, ma uzas. Ne, ne. Ne.
da, pogotovo jer bi to nosila tada i nikad više.... ugl neznam šta ću eto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim i Sanjarka ja sam imala jednu spavacicu, pamucnu uz c&a-100kn, ko rezervu ako oni nemaju cistih-inace tamo dobivate spavacice-vrecaste i ogromne ali ciste. Ni ja nisam htila bacat pare na to, kad ih inace ne nosim. Meni su bili rekli da ne daju svoje spavacice, da ne daju piđame i svasta nesto,ali nije istina-boli njih briga sta imate ne sebi, samo da imate minđu na izvol'te kad dođu pogledat...gunđaju ako moraju čekat
Tynchy hahahaha, da jamac za kredit!!! Dobra si

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji