A i kad su mi na kraju rekli da idem u boks, ja uzela torbicu i otisla u boks 😂😂 a trebale su mi prvo sve papire natipkat, i jos me traze po hodniku 😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ima vam i Bubamara tamo sad,gledala sam sinoc na netu ima odjece za bebe 50% snizene pa kome treba...
Daj mi recite dali imate spavacice za rodiliste i gdje ste ih kupile?
Ja nemam jos nista za rodiliste. Spavacica se apsolutno grozim. Znaci, nema odjevnog predmeta koji vise ne podnosim od spavacice..
Ovo s odlaskom iz bolnice "jer ne mogu ja to", mi je preeesmijesno!!
Kokolo kraljice!! A i ti si baby bila rodilja za pozeljeti. 😂😂😂
Baby, pa nema veze, ima dovoljno teta koje se moraju praksati u trčanju za bebom :)
Sanjarka, slažem se s tobom, ima pristup, al bolje da ne kažem s čim jedino dolazi u obzir! ima dvije stvari, moraju biti tople i neoštre :) hahahahaha
Spavaćicu za rodilište? to za porod ili za poslije? možemo poslije biti u pidjami? ja mrzim spavaćice! dignu mi se.
jao ja sam imam show sa MM, išao je pitati oko papira za priznavanje djeteta.. i sad naravno, mene tam budu pitali jel on otac, velim ja: ok, kak ću ja znat šta me pitaju, kak ću odgovoriti.. veli on: ti samo govori: ja, ja i potpiši..
Rekoh: ma da, tak ti mogu potpisati i da sam ti jamac za kredit ili još neku goru perverziju ... :)
Proucavam ova Q9 kolica i usporedujem s Peg Peregom koja su mi do sada bila favorit i vec sam bila uvjerena da cu ih kupit.
Vise nisam tako sigurna. Krakteristike su identicne do u detalje, a cijena duplo manja. Jedino sta mi se na Peg Peregu jaaako svida pop up kosara. Moram sad dobro razmislit i u zivo oba obici
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ni ja ih ne volim zato ih i ne posjedujem al u pidami necu moc biti pa ih moram negdje kupiti
Treba svaki mjesec po malo kupovati,pripremati jer ako sve odjednom budem kupovala plakat ce mi novcanik
Idem se sad dobro smrznit u gradu
Tynchy, nauci to pitanje na njemackom pa ces prepoznat kad te pitaju. U svakom slucaju, kad cujes Vater ( Fater), reci - ja. Ne mozes puno fulat ;D
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji