Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    20. Siječanj 2016. 11:08

Helou djevojke 😊
    Evo mene odmorne, proslo sve konacno, sad se psihicki pripremam za svadbu u petak.
    Dolazim na kavu 98%, muz mi radi tako da mi igra ulogu tko ce pricuvati moju malu djevojcicu. 
    Dunya drzim fige prijateljici i kumcetu 😍😍
    Teja cestitam na braku-mraku 😁😘😘
    Zabica sretno na ispitima 😍
    IvaLea znaci jos jedna ginekologica koja bi trebala dobiti dozivotnu zabranu rada 😠😠
    Mogu li se u T promjeniti ginekologice? (Dunya sapni ime svoje ) 
    Ty depilacija secernom?? Bome svaka cast 😨😨 ja nema sanse da to dozvolim. Ali prijateljica ce mi depilirat noge pa ju mozda zamolim da mi kremom skine ono sto promašim.
    Sanjarka ja sam svom dala da me kao pokusa obrijat, on mene gladio s britvicom od straha da me ne osakati 😂😂😂😂 na kraju sam po dva sata provodila u kadi dok sam se uspjela sama. I to samo zato da me ne bi netko slucajno u rodilistu masakrirao 😱😱😱😱😱
    Opet porodi na tapeti. 
    Ja sam vec sve svoje rekla 😁
    Ne bojim se uopce iako mi je sve stvarno bilo uh, ali oporavak je bio odlican i nadam se istome ovaj put. Bez rezuckanja.
    Babica me masirala i zbilja sam samo jedan povrsinski unutarnji savic imala. 
    Vise me brine sto u sred ljeta necu imat lak na noktima 😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Cro262
    20. Siječanj 2016. 11:13

hahahahah, pa vi niste normalne, napravim pauzu na poslu, citam i umirem od smjeha! 

Starim, sorry, ludost i brzina, samo ti onda idi u Slavoniju 

Sanjarka, bogme ni ja ne bi dala muzu da me ureduje, ali da, provjeriti može. Te veet kreme mi nisu ni pale na pamet, fakat, ocito ce to biti rijesenje na kraju.  

Tynchy, ljubim te kaj si spomenula brazilsku, ja svaki put se sjetimi izaboravim dok dodem ovdje...mene je iskreno strah ici nekome sada dok sam t jer nitko nema milosti dok to radim, ovako to sama odradim doma i znam kad cu potegnuti pa stisnem zube. Ali sto je je, sve teze i teze mi to ide solo... 

Crnatočkica, naravno da možeš i ti na kavu, zašto ne!?

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 11:17

Baby, pa dovedi i djevojčicu :)

Da, ja redovito idem na depliaciju šećernom, niti jedne dlake nemam od pupka na dolje...
    Prošli put mi kozmetičarka rekla: možete molim, malo uvući trbuh? :) hahahahahaha...
    Nadam se da ću moći do kraja, iako ne vidim razlog zašto ne bih.

Jedva čekam kavu u subotu! :) mislim da će nas svi gledati: kaj je ovo, brifing trudnica... :)

Kokolo, vrištim od smijeha :)

baby♡girl
    20. Siječanj 2016. 11:19

Kokolo i Starim haha ja sam na drugom gelu ustala iz kreveta i otisla setati, zapravo tusirat se nekoliko puta jer sam mislila da piskim od bolova kad ono vodenjak, iako sam morala lezati, ali sam im rekla da ja to vise ne mogu. Cura u sobi je prije mene dan dobila gel i tu i tamo uzdanula jace, a ja nazovem muza i govorim mu sve da zna kolika je to patnja, zalim samu sebe, placem, nisam smjela jesti ahaha joj kad se sjetim 😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 11:20

Da ide ona doma ahhahahahah Kokolo najbolja si ja sam to rekla dok sam šetala po hodniku s trudovima i slušala vrištanja iz boksa, da ja želim kuuuući
    hahahha nasmija me baš.
    e sad neznam di je točno dućan jer nisam bila čula sam da su samo otvorili tamo, no mislim da ima i Bubamara tamo sad....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    20. Siječanj 2016. 11:23

Ty haha. Kava je da se mi upoznamo jel, a ovako ce se pretvoriti u sastanak sa malom od Baby hahahahahahaha 😁😁
    Nije ona bas za sjedit i slusat, ona je za hodanje po lokalima, pa malo iza sanka proucavanje 😂😂😂😂
    Nema mira 😆😆
    Kad bude malo ljepse vrijeme ako budemo u stanju za setnju Maksimirom onda ju povedem 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.