Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    20. Siječanj 2016. 10:39

imam frku na poslu, al odem nabrzinu procitati šta tipkate i padnem sa stolca od smijeha :) ...

Sanjarka i Starim, pa vas dvije i vaši opisi poroda su mi vrhunski! Jedna bi molila bez dripa, druga bi radila urnebes.. koliko ste vas dvije razlika u terminima? da ne bi skupa rađale.. :)

Starim, hvala ti na detaljima, sad znam: moram pitat šta je u infuziji i ako kažu drip, gas ili bilo što slično, protestiram? :)

Inaj, bilo bi super da dođeš, ja se već veselim predavanju naše hodajuće enciklopedije :)

Miska, MM se smijao jer si ne može zamisltii da bi se u trudovima vozila u drugu državu, jedino ako bi išla na CR, pa ga prethodno dogovorila. Ali to nije moguće niti u jednom od rodilišta koje si mi poslala..
    I mene je jako strah poroda, i s obzirom da sam prošla jednu operaciju na trbuhu, radije bih tih 2 tjedna otrpila, nego na da nemogu sjediti ili pišati ili kakati mjesec dana... potpuno se slažem s tobom.

Zabica, jel ti se vidi trbuh? :) sretno na rokovima :)

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 10:45

Što se depilacije tiče, ja još redovito idem na brazilku šećernom, i tako ću dok god budem mogla. Nadam se da ću moći do kraja...
    Ako ne, podržavam Dunyinu ideju, i probat ću sa Veetom. Ako neka zna neku stvarno dobru kremu, da drži bar tjedan dva dlačice u kavezu, vičite ...

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 10:45

Zabice sretnoooooooooooooooo!

Kokolo mislim da je taj dućan Gaga? ako na istog mislimo....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    20. Siječanj 2016. 10:54

Budem dosla ako me mucnine ne zeznu...zanima me to s predavanja....inace moja ujna je isla na seminare za doulu, nije bila do sada na tuđem porodu ali je pomagala ljudima koji imaju djecu sa srcanim greskama jer njezina kcerka ju isto ima.....ali meni je rekla da ak muz bude odbijao ici na porod da ide ona sa mnom hahhha...ugl htjela sam vam.donijeti neke njezine biljeske ali nema ih baš

• crnatockica
    20. Siječanj 2016. 10:59

Curke stvarno ste me nasmijale sa komentarima o porodu i zeljama....ah neznam kako ce to stvarno izgledati u dan D...bit ce svega...o tome cemo pisati😉
    Mene su oba puta rezali (nisu mi htjeli reci koliko savova,mozda i bolje)..to nista nije boljelo..ali jos jako dugo sam osjetila promjene vremena bas na tom oziljku od reza.sigurno par godina...ali nije to za neizdrzat..onako neugodan pritisak,bolan.
    Mogu li i ja doci u subotu na ☕?...

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 10:59

Znam da je na primi3 kokolo

Ja i sanjarka cemo zajedno radat,tjedan dana razlike je termin 

Jel' vidio vas muz "ono dolje" ikad ili obavezno svijetlo gasite i izbjegavate dan :D :D  kad im ne date pristup 

Ja ne mogu podnijet dlacice jedne dole isto al nema sanse sa kremom jer mislim da bi mi koza otpala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.