Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 09:01

Kokolo tješiš me s pričom da postoje takve babice u st-u imala sam i preko 20 šavova, tako da zaista molim Boga da mi naiđe jedna takva

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 09:01

Oho Dunya, rastete vas dvije :)
    Preslatka si! :) Vidim, još ne nosiš one trudničke majce sa proširenjima sastrane. :)

Da, vidjela sam slike sa Merkura, stolovi kao kod Podobnika :) Mislim, baš me briga za boju stola, bitno da imaju ručke sastrane da ih mogu trgati (Sanjarkina metoda ;) )

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 09:06

Dunya vas dvi ste jutros predivne! Krasna ti je buša, i baš si fit trudnica

Starim ja ti stvarno neznam ništa o ovim kolicima, na izgled su mi sasvim fine. e sad sve ostalo....

Ty hahhaha najbitnije da su čvrste da ih ne možeš istrgnut

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 09:10

Sanjarka i ty ja bi bas volila nekakve stare krevete,onako bezveze neke da nema onog dijela za noge uopce (fobije od vezanja nogu za stol) a sto se ti e dripa ajd da vidim tko ce mi ga dat ovaj put!!

Nema vas bas ljetnica u grupi na fejsu

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 09:13

Starim

Sanjarka i ty ja bi bas volila nekakve stare krevete,onako bezveze neke da nema onog dijela za noge uopce (fobije od vezanja nogu za stol) a sto se ti e dripa ajd da vidim tko ce mi ga dat ovaj put!!

Nema vas bas ljetnica u grupi na fejsu

Baš sam čitala jednu temu koja se zove "Urlanje na porodu" :) Pa se spominje da doktorima dolazi da vežu te urlačice i nemirnjače, jadni ne znaju šta bi s njima ...  :( ccc
    Zašto bi te vezali? zar nije poželjno da nađeš pozu koja ti odgovara? bio je o tome i članak na naslovnici Klokanice.

• kokolo5
    20. Siječanj 2016. 09:10

Sanjarka, postoje, na srecu! Nisam joj u onoj gunguli ni pitala ime, znam samo da je malo starija, plava. Eto, samo zelim takvu babicu i niceg se ne bojim!
    Dunya divne ste! 
    Cure iz St znate li do koliko sati vade krv za krvnu grupu na Krizinama? Je li tko od vas bio nedavno?

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 09:14

kokolo5

Sanjarka, postoje, na srecu! Nisam joj u onoj gunguli ni pitala ime, znam samo da je malo starija, plava. Eto, samo zelim takvu babicu i niceg se ne bojim!
    Dunya divne ste! Cure iz St znate li do koliko sati vade krv za krvnu grupu na Krizinama? Je li tko od vas bio nedavno?

Koliko se sjecam do 9 ipo ali moras ranije ici i predat uputnicu jer bude 100 baka i djedica i nece te primiti bez trudnicke

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 09:11

Hvala vam na komplimemtima. 😊😊😊
    Sanjarka, nisam bas tako fit, hoce slika zavarati, ali hvala svejedno.

Sad sam se tako rasplakaaaalaaaa!!! Ova prijateljica koja mi je pisala za rodiliste je sad na sv duhu, u trudnickoj. Otvorena 3 cm i ostavili ju, porodit ce ju!!!! A ja sam kuma malenoj curici koja ce, eto, dns stici!!! 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
    Bas sam se rascmoljila!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI