Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    20. Siječanj 2016. 09:31

Dunya, izvjesti nas kad kumče stigne :) Baš se veselim :):)

Cro, pa dobro pitanje, jel mogu sama masirati? Vi, iskusne mame, imate odgovor na ovo? :)

Zabica, hvala ti na molitvici... samo ti jedi, kad je mama sretna i beba je sretna. Koliko si kila dobila?

Croheidi
    20. Siječanj 2016. 09:32

Kokolo, na križine do 9ipo. Došla san prošli put u 9:10, lipo nije bilo nikog više u redu, bila gotova učas.

Croheidi
    20. Siječanj 2016. 09:38

Duny krasna buša 
    Sanjarka, vidim da te muče slavne ručke iz starog rodilišta  ajde, na ovima u novom nećeš dobiti žuljeve. Ja sam ful smotana šta se njih tiče, umisto da vučem ručke prema sebi ja ih guram od sebe i tiskam /oba puta/ prema van da izađe, looool 

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 09:40

Ty, neces moci sama masirati medicu. Ima vise faktora zasto, pokazat cu ti u subotu. 😉😉
    Grrrr...

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 09:44

Zabice, ova molitva je divna. Opet sam se malo rasplakala... 🙈🙈🙈🙈
    Sta cu, hormoni me pucaju..
    Samo ti jedi, po slici koju si nam stavila, ti si isto mrsavica, prema time jedi i uzivaj!!! 🍨🍧🍦🍩🍰🍪🍫🍬🍭🍮🍯🍳🍔
    Ja bas idem doruckovati!

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 09:57

Tko je pitao za grupu na fejsu? ništa od mene tamo

Starim znači spremaš fight ako ti daju drip? ja se ne namjeravam svađat oko ničega, lipo ću ih zamolit da nebi drip ako poslušaju dobro ako ne, šta ću.... meni je drip ostao u jako ružnom sjećanju jer su trudovi ajme majko pod njima bez predaha. No da li sam zbog njega rodila onako brzo stvarno neznam,... ili sam se rodila tako moćna hahhaha

Kokolo ja poglupila malo, i mislim se do kada vade al pojma nemam... no vidim da si dobila odgovor. Samo nemoj u petak ić, tada ne primaju trudnice

Dunya sretnooooooooooooooooo frendici, i javi nam obvezno kako je prošlo

Kažu masaža međice tek od 35tjedna i da nije baš ugodna.... hm

Majice za trudnice mi još ne trebaju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.